Virksomhedsadministration

ØENS Virksomhedsadministration


ØENS Virksomhedsadministration tager sig af alle de kedelige – men nødvendige – administrative og bureaukratiske opgaver, du som virksomhedsejer bliver bebyrdet med. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt at drive virksomhed – og derfor tager vi ansvaret for administrationen, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Vi bruger vores mangeårige erfaringer og vores platform fra vores ejendomsadministration til at servicere dig som virksomhedsejer med løbende rapportering og opfølgning på driften. Og vi tilbyder dig og din virksomhed, at alt kan foregå i et fuldt digitalt univers, hvor ØENS Virksomhedsadministration foretager betalinger, bogfører og opbevare alle virksomhedens bilag, selskabsdokumenter med mere.

Som et vigtigt supplement tilbyder vi vores kunder juridisk assistance fra vores erhvervsadvokater i ØENS Advokatfirma. Vi oplever, at vores inhouse juridiske rådgivning tilfører vores virksomhedskunder stor værdi. Og som kunde i ØENS Virksomhedsadministration tilbydes du gratis advokattjek af din virksomhed ved opstart, så vi sammen sikrer, at din virksomhed bygger og udvikler sig på et solidt og korrekt, juridisk fundament. Vi tager os af alt det administrative omkring din virksomhed. Vores administration er en fullservice og omfatter nedenstående ydelser.

REGNSKAB 

Betaling af regninger
Regnskabsassistance – bogføring etc.
Momsafstemning og indberetning
Klargøring regnskab til revisor

____________

ÅRSREGNSKAB 

Udarbejdelse af årsregnskab til selskaber, der ikke har revisionspligt – samt indberetning heraf via XBRL og udarbejdelse af generalforsamlingsreferat
Udarbejdelse af årsregnskab for personlige virksomheder
Udarbejdelse og indberetning af selskabsselvangivelse
Udarbejdelse af privat selvangivelse evt. inklusiv virksomhedsordning eller kapitalafkast (dette vurderes konkret ifht. kundens eventuelle andre private forhold)

____________

LØN 

Fuld lønservice

(Kan også laves på abbonementsordning – alternativt med en fast pris per medarbejder)

____________

E-BOKS 

Oprettelse af e-boks i samarbejde med ØENS Advokatfirma
Løbende gennemgang og behandling af post modtaget i e-boks, herunder nødvendig underretning af ejer

____________

SELSKABSADMINISTRATION 

Løbende opdatering af CVR
Oprettelse af selskaber
Omdannelse
Modtagelse af fysisk post på vegne af selskabet

____________

SPARRING MED EJERE

Bestyrelsesarbejde
Advisory Board
1:1-sparring med ejere
Strategiudvikling

____________

Alle virksomheder er forskellige, og det tager vi selvfølgelig højde for. Har du lyst til at høre mere om vores virksomhedsadministration, så kontakt regnskabschef Morten Krat på telefon 3246 4646 eller på mk@oadv.dk til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

 

Tilmeld nyhedsbrev