ØENS Virksomhedsadministration

Virksomhedskonsulenter
Med en skræddersyet administrationsløsning, der passer til den enkelte virksomhed, overtager vi ansvaret for alle de kedelige – men nødvendige – opgaver, du som virksomhedsejer bebyrdes med.

Vores ambition er at gøre det nemt og overskueligt at drive virksomhed – derfor tager vi ansvaret for administrationen, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Professionel sparringspartner

Udover at bistå virksomheder med deres administrative gøremål – såsom dagligt bogholderi, udarbejdelse af årsregnskab og udbetaling af løn – fungerer vi også som sparringspartner, når forretningen skal udvikles. Qua vores forretningsfællesskab og tætte samarbejde med ØENS Advokatfirma tilbyder vi virksomhedsrådgivning og forretningsmæssig sparring – så vi i samarbejde med virksomheden sørger for, at der optimeres og udvikles, og at dette sker på korrekt juridisk grundlag.

Som kunde i ØENS Virksomhedsadministration tilbyder vi et omkostningsfrit advokattjek af virksomheden ved opstart, så vi sikrer, at forretningen bygger og udvikler sig på et solidt og korrekt, juridisk fundament. Vi tilbyder desuden løbende opfølgningsmøder. Alle virksomheder er forskellige, og det tager vi selvfølgelig højde for – derfor skræddersyer vi vores administration.

Læs mere om ØENS her

Vi er virksomhedsejerens sparringspartner

ØENS Virksomhedsadministration hjælper mindre og mellemstore virksomheder med det økonomiske overblik, så du trygt kan fokusere på driften. Udover det økonomiske overblik rådgiver vi såvel ledelse som virksomhedsejere med den strategiske udvikling af virksomheden.

0
Fast kontaktperson
0+
Indscannede bilag p.a.
0%
Digitale
Esben Sonne-Frederiksen Co-founder – Buying & Financial Director
Samarbejdet med ØENS Virksomhedsadministration betyder at vi har et godt overblik over vores økonomi og kan fokusere på de områder af vores virksomhed, hvor vi har vores kompetencer. Vi har fået opsat adskillige systemer via vores kontaktperson, der samtidigt skaber tryghed og ekstraordinær god service i dagligdagen. ØENS formår at rådgive og informere i øjenhøjde. Dette er højt værdsat.
Stine Hejlesen Sekretariatschef
Vi nyder godt af at have en ekstern partner, som også er en tæt partner. Det har været en stor tryghed at komme ind i ØENS. De har de kompetencer, vi ikke har. De hjælper med alt lige fra økonomi til jura. Samarbejdet er en kæmpe lettelse for en lille organisation som vores.
Morten Kragh Aut. VVS-installatør
ØENS Virksomhedsadministration hjælper os med regnskab, løn og rådgivning. Det tætte samarbejde gør, at vi føler, at de er en integreret del af virksomheden som løser – og følger op på opgaverne.

Mød vores specialister

MØD HELE TEAMET
Virksomhedsadministration
Frederik Abildgaard
Virksomhedskonsulent
Emil Ørting ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Emil Ørting
Virksomhedskonsulent
Marit Møller Damgaard ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Marit Møller Damgaard
Virksomhedskonsulent
Sebastian Bøving Jacobsen ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Sebastian Bøving Jacobsen
Virksomhedskonsulent, partner
Samarbejdspartnere
responsive image
responsive image
responsive image
responsive image
responsive image
responsive image
responsive image
responsive image