Velkommen til nye foreninger i november

November har atter gjort sin entré, og med den går vi ind i vintermånederne med store forventninger til årets afslutning. Vi tror ærligt talt ikke, at der er en bedre måde at fejre dét på end ved at byde nye foreninger velkommen. Vi kan med stolthed præsentere:

  • A/B Amagerbro-Kurland, som er beliggende på hjørnet af Kurlandsgade og Amagerbrogade. Foreningen består af 23 andele, 1 lejer og 4 erhvervslejemål. Som I kan se på billedet, er foreningens ejendom pakket ind i stillads og plastik, og hvis alt går som det skal, kan de pakke en ‘ny flotte facade med komplet vinduesudskiftning’ op til jul.
  • E/F VAB29 – en nystiftet ejerforening, beliggende Ved Amagerbanen 29A-B, 31A-F, med 92 lejligheder.

Det er med stor glæde, at vi påtager os ansvaret for at administrere, drive og udvikle jeres foreninger. Vi er stolte over at være blevet valgt som jeres pålidelige samarbejdspartner og ser frem til et langvarigt og givende samarbejde.

Har din boligforening eller investeringsejendom brug for professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, der alle bestræber sig på at yde personlig service til vores kunder. Hos ØENS værdsætter vi et nært og personligt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser som en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver altid i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra daglig administration, ejendomsvedligeholdelse, byggesager, kommunikation med beboerne, generalforsamlinger og meget mere. ØENS administrerer i dag mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner