Velkommen til nye foreninger i november

November har atter gjort sin entré, og med den går vi ind i vintermånederne med store forventninger til årets afslutning. Vi tror ærligt talt ikke, at der er en bedre måde at fejre dét på end ved at byde nye foreninger velkommen. Vi kan med stolthed præsentere:

  • A/B Amagerbro-Kurland, som er beliggende på hjørnet af Kurlandsgade og Amagerbrogade. Foreningen består af 23 andele, 1 lejer og 4 erhvervslejemål. Som I kan se på billedet, er foreningens ejendom pakket ind i stillads og plastik, og hvis alt går som det skal, kan de pakke en ‘ny flotte facade med komplet vinduesudskiftning’ op til jul.
  • E/F VAB29 – en nystiftet ejerforening, beliggende Ved Amagerbanen 29A-B, 31A-F, med 92 lejligheder.

Det er med stor glæde, at vi påtager os ansvaret for at administrere, drive og udvikle jeres foreninger. Vi er stolte over at være blevet valgt som jeres pålidelige samarbejdspartner og ser frem til et langvarigt og givende samarbejde.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for ejendomsadministration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde og du får en fast ejendomsadministrator. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner