Pension

Hos ØENS Virksomhedsadministration oplever vi, at vores kunder – virksomhedsejerne – ofte glemmer at sikre sig selv i arbejdslivet, fordi de har så meget fokus på deres forretning.

Når vi taler med vores kunder om deres pensionsopsparing, hører vi ofte sætningen: “Virksomheden er min pensionsopsparing”. Men hvad sker der, hvis virksomheden går konkurs, eller du mister din erhvervsevne? Vi ser desværre også, at mindre erhvervsdrivende har svært ved at få en pensionsordning med ordentlig forsikringsdækning, uden at det koster en formue.

Da vi ikke betragter ’pension’ som en metervare, har ØENS Virksomhedsadministration indgået et samarbejde med mæglerhuset Söderberg & Partners for at tilbyde vores virksomhedskunder en individuelt tilpasset pensions- og sundhedsaftale med en ordentlig forsikringsdækning til fornuftige priser. Denne aftale hedder ØENS Pension. ØENS Pension tager udgangspunkt i fem livssituationer, hvor du har brug for økonomisk støtte:

  • Hvis du mister din erhvervsevne
  • Hvis du får en kritisk sygdom
  • Hvis du mister livet
  • Hvis du har brug for undersøgelse og behandling
  • Når du går på pension

Ønsker du at få mere information om ØENS Pension?
Kontakt din kontaktperson hos ØENS Virksomhedsadministration. Vedkommende vil kunne formidle kontakten til vores faste pensionsmægler hos Söderberg & Partners, så du hurtigst muligt vil kunne sikre dig selv og din fremtid.

Bemærk, at det er en forudsætning, at du er kunde hos ØENS Virksomhedsadministration for at kunne indgå en aftale om ØENS Pension.

Snak med en specialist indenfor området

Sebastian Bøving Jacobsen, Virksomhedskonsulent, ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Sebastian Bøving Jacobsen
Virksomhedskonsulent, partner
Marit Møller Damgaard, Virksomhedskonsulent, ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Marit Møller Damgaard
Virksomhedskonsulent
Emil Ørting, Virksomhedskonsulent, ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Emil Ørting
Virksomhedskonsulent
Frederik Abildgaard, Virksomhedskonsulent, ØENS Virksomhedsadministration
Virksomhedsadministration
Frederik Abildgaard
Virksomhedskonsulent