investeringsejendomme, foreninger, forening i københavn

ØENS Ejendomsadministration - Investeringsejendomme

ProBo for foreninger
Søger I en ejendomsadministrator til jeres investeringsejendom eller ejendomsportefølje? Som kunde hos ØENS får I en tilpasset administrationsløsning, der tager afsæt i jeres konkrete ønsker til det administrative setup.

Vi har stor erfaring med at håndtere både bolig- og erhvervsejendomme og kan tilbyde jer løbende sparring om jeres investeringscase.

ØENS beskæftiger mere end 90 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling.

Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Virksomhedsadministration
ejerforening andelsbolig haveforening administration advokater
Britt B. Bendtsen BBB Ejendomme
I forbindelse med outsourcing af administrationen af vores ejendomsportefølje til ØENS, har vi kun gode ting at sige omkring processen. ØENS har hele vejen igennem ydet en kompetent og professionel service.
investeringsejendomme, udlejningsejendomme, foreninger, forening skyline københavn
Christian Lund Hansen Vecta Ejendomme
Som kunde hos ØENS har jeg fra dag ét, følt mig i trygge og kompetente hænder. Uanset om det drejer sig om håndtering af OMK-varslinger, udlejninger eller generel lejerservicering, så leverer ØENS på alle parametre.
Larissa Bochineck Taino Properties
Jeg er meget tilfreds med mit valg af ØENS som administrator af mine ejendomme. ØENS leverer en god service og udgør en kompetent sparringspartner i mine beslutninger omkring ejendommene.
0+
Investeringsejendomme
0+
Lejemål
0
Fast kontaktperson
0%
Digitale
Nem adgang til juridisk bistand

Via vores kontorfællesskab med ØENS Advokatfirma sikrer vi høj kvalitet af inhouse juridisk rådgivning i forbindelse med vores administrationsklienters behov. Vi tilpasser vores rådgivning til din investeringscase og bistår gerne juridisk ved boligsager, byggesager, forsikringssager og meget mere.

Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores kunder og vores kunders ejendomme en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 investerings- og udlejningsejendomme samt over 250 ejer- og andelsboligforeninger.

LÆS MERE HER
øens advokatfirma forening

Fraflytning af boliglejemål
LÆS HISTORIEN
øens gruppefoto team teambillede
ØENS er igen i år blevet ‘Great Place To Work’-certificeret
LÆS HISTORIEN
Martin, ejendomsadministrator, ØENS ejendomsadministration
Ejendomsadministrator Martin “Jeg har en fornemmelse af, at jeg kan få det ansvar, jeg har lyst til”
LÆS HISTORIEN
nye partnere i øens januar 2022
Nye ØENS partnere
LÆS HISTORIEN
Kristian Olsen ØENS Ejendomsadministration TIlbud

Søger I en erfaren administrator til jeres investeringsejendom?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD