Vi lægger os altid i selen for at give vores klienter den bedst mulige rådgivning

ØENS Advokatfirma tilbyder private og erhvervskunder professionel rådgivning. Vi beskæftiger kompetente advokater og jurister med speciale i virksomhedsret, køb og salg af virksomhed, køb og salg af bolig, familieret, IT-ret og e-handel, markedsføring, inkasso samt foreningsret til ejer- og andelsboligforeninger i København og på Amager. Det er vores vision altid at imødekomme vores klienters behov.

Advokatfirma
ØENS Advokatfirma tilbyder private og erhvervskunder professionel rådgivning.

Vi rådgiver over 300 boligejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelsboliger i København og på Amager. Ligesom vi har en række private klienter, som vi bistår i forbindelse med private anliggender som testamenter, arveforhold, ægtepagter og meget mere. Via vores forretningsfællesskab med ØENS Ejendomsadministration samarbejder vi om varetagelse af administrationskundernes, andels- og ejerforeningernes og beboernes løbende juridiske behov i forbindelse med byggesager, forsikringssager, bestyrelsesforhold samt salg af boliger.

ØENS adskiller sig fra andre advokatkontorer ved altid at rådgive i en uhøjtidelig tone. Det uformelle aspekt i vores rådgivning skaber en god og tryg dialog med klienterne – og vi undgår misforståelser og sikrer gennemsigtighed.

LÆS MERE OM ØENS
0+
Advokater, jurister m.v.
0+
Sagsområder
0+
Gå-hjem-møder
0%
Digitale

Mød vores specialister

MØD HELE TEAMET
Michael Friis Pedersen, Advokat, ØENS Advokatfirma
Advokatfirma
Michael Friis Pedersen
Advokat, associeret partner
Jakob Holst Nyvold, erhvervsjuridisk fuldmægtig, øens advokatfirma
Advokatfirma
Jakob Holst Nyvold
Erhvervsjuridisk fuldmægtig
Johan Iversen Møller, Advokat, ØENS Advokatfirma
Advokatfirma
Johan Iversen Møller
Advokat
Advokatfirma
Fabiano Lusso
Advokatfuldmægtig
Virksomhedsadministration
Frederik Brix Hoffman Nielsen Kunde: Bolighandel
Som tilbagevendende kunde kan jeg varmt anbefale ØENS Advokatfirma som boligadvokat. Jeg havde en oplevelse af gennemsigtighed, tryghed og høj faglighed fra A-Z i bolighandlen. Jeg brugte ØENS første gang, da jeg skulle købe ejerbolig i 2020, og jeg har senest benyttet dem til en bolighandel i juni 2022.