Vi lægger os altid i selen for at give vores klienter den bedst mulige rådgivning

ØENS Advokatfirma tilbyder private og erhvervskunder professionel rådgivning. Vi beskæftiger kompetente advokater og jurister med speciale i virksomhedsret, køb og salg af virksomhed, køb og salg af bolig, familieret, IT-ret og e-handel, markedsføring, inkasso samt foreningsret til ejer- og andelsboligforeninger i København og på Amager. Det er vores vision altid at imødekomme vores klienters behov.

Advokatfirma
ØENS Advokatfirma tilbyder private og erhvervskunder professionel rådgivning.

Vi har omfattende specialisering inden for mange forskellige juridiske områder. Vores ydelser omfatter bl.a. boligret, hvor vores boligadvokater rådgiver over 300 boligejere i København og på Amager, herunder ejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelsboliger.

Vores advokater bistår også med privatretslige anliggender som testamente, arveforhold, fremtidsfuldmagt, ægtepagt, dødsbobehandling og særeje. For erhvervskunder tilbyder vores advokater, med speciale inden for selskabsret, juridisk rådgivning til små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Dette omfatter bl.a. kontraktudarbejdelse, rådgivning om virksomhedsstruktur og håndtering af tvister.

Gennem samarbejdet med ØENS Ejendomsadministration håndterer vores advokater juridiske behov for andels- og ejerforeninger, boligforeninger og bestyrelser, inklusiv byggesager, forsikringssager og boligsalg.

ØENS advokater adskiller sig fra andre advokatkontorer ved altid at rådgive i en uhøjtidelig tone. Det uformelle aspekt i vores rådgivning skaber en god og tryg dialog med klienterne – og vi undgår misforståelser og sikrer gennemsigtighed.

LÆS MERE OM ØENS
0+
Advokater, jurister m.v.
0+
Sagsområder
0+
Gå-hjem-møder
0%
Digitale

Mød vores specialister

MØD HELE TEAMET
Michael Friis Pedersen, Advokat, ØENS Advokatfirma
Advokatfirma
Michael Friis Pedersen
Advokat, associeret partner
Anders Larsen, advokat, strafferet, ØENS Advokatfirma
Advokatfirma
Anders Larsen
Advokat (L), associeret partner
Jakob Holst Nyvold, erhvervsjuridisk fuldmægtig, øens advokatfirma
Advokatfirma
Jakob Holst Nyvold
Erhvervsjuridisk fuldmægtig
Thomas Valentin, Advokat, ØENS Advokatfirma
Advokatfirma
Thomas Hvas Valentin
Advokat, associeret partner
Virksomhedsadministration
Frederik Brix Hoffman Nielsen Kunde: Bolighandel
Som tilbagevendende kunde kan jeg varmt anbefale ØENS Advokatfirma som boligadvokat. Jeg havde en oplevelse af gennemsigtighed, tryghed og høj faglighed fra A-Z i bolighandlen. Jeg brugte ØENS første gang, da jeg skulle købe ejerbolig i 2020, og jeg har senest benyttet dem til en bolighandel i juni 2022.