fbpx

Entrepriseret

ØENS ADVOKATFIRMA

Entrepriseret

Hos ØENS tilbyder vi juridisk rådgivning inden for alle aspekter af et bygge- eller anlægsarbejde. Entrepriseretten er et kerneområde for os. Vi bistår foreninger og andre bygherrer igennem alle faser i projektet fra idéoplæg til aflevering. Hos ØENS kan alle entreprisens aktører modtage rådgivning, hvad enten det er større entreprenører, mindre håndværkervirksomheder, boligforeninger, tekniske rådgivere, ejendomsudviklere eller andre bygherrer. Vores ydelser spænder over simple gennemgange af standardenterprisekontrakter til vejledning i de mest komplicerede detaljer i vinterbekendtgørelsen og pris- og tidscirkulæret.

ØENS Advokatfirma differentierer sig fra andre advokatfirmaer ved, at vi har den entrepriseretlige, udbudsretlige og konkurrenceretlige kompetence samlet i én funktion.

ØENS Juridiske Entreprenørservice

Uanset om din virksomhed er en større entreprenørvirksomhed eller en mindre håndværkervirksomhed, hjælper vi dig med det helt rigtige juridiske set-up for netop din virksomhed gennem ”ØENS Juridiske Entreprenørservice”.

Vi hjælper med at opsætte jeres standardkontrakter tilpasset til jeres behov og står klar med hurtig og direkte juridisk rådgivning ved hverdagens små eller store juridiske udfordringer. Vi har indgående kendskab til alle juridiske forhold i en entreprenørvirksomhed, herunder AB-regler, rådgiverkontrakter, regler om vinterbyggeri, konkurrenceregler, udbudsregler mv.

Er tvisten uundgåelig fører vi jeres retssag, voldgiftssag eller syn og skøn for jer. Vi forsøger altid at sikre jer bedst mulig dækning for jeres udgifter til sagsomkostninger via jeres retshjælpsforsikring.

ØENS Juridiske Byggerådgivning
Rådgiverforhold
Konkurrenceretlig Compliance indenfor Bygge- og anlægsbranchen
Udbudsregler
Undervisning

Specialister på området

Læs ØENS artikler om entrepriseret her

Force majeure i byggesager

Af Kommunikation | 3. maj 2022

Byggebranchen oplever netop nu et voldsomt pres pga. materialemangel og forsinkelsesleverancer af byggematerialer. Krigen i Ukraine er en forstærkende faktor, men mange forsyningskæder var allerede, inden krigsudbruddet, belastede efter Coronaepidemien. Force majeure bliver flittigt anvendt som begrundelse, når der opstår forsinkelse i byggeriet – især i disse tider. Men hvad skal der egentlig til for…

Read More

Læs mere

Er din entreprenørvirksomhed i compliance med konkurrenceloven?

Af Kommunikation | 14. marts 2022

Selvom der i de seneste par år, har været forholdsvist stille om konkurrencereglerne i bygge- og anlægsbranchen, er sådanne ”fredstider” ikke ensbetydende med at der skal hviles på laurbærrene. Med et såkaldt ”complianceprogram” eller mere mundret ”adfærdsregler for overholdelse af konkurrenceregler” sikrer du din virksomhed mod at blive en del af branchens næste kartelsag. Det…

Read More

Læs mere

‘ØENS Juridiske Byggerådgivning’ er nu søsat!

Af Kommunikation | 20. januar 2022

ØENS Advokatfirma lancerer nu et helt nyt skræddersyet juridisk koncept, der skal hjælpe foreninger og andre bygherrer trygt igennem deres byggesag. Konceptet er i første omgang udviklet til vores foreningsejendomme. Her er behovet for juridisk rådgivning særligt vigtigt fordi bestyrelsen ofte står med et stort ansvar for at byggesagen forløber korrekt. Her er ØENS Juridiske…

Read More

Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev