ØENS Virksomhedsadministration

ØENS RÅDGIVNINGSHUS

ØENS Virksomhedsadministration

Vi er virksomhedsejerens sparringspartner - både når det angår de administrative og bureaukratiske opgaver, og når det drejer sig om de store strategiske udviklingsplaner.

Selskabsadministration

Vi tilbyder løbende opdatering af CVR, oprettelse af selskaber og bistand i forbindelse med selskabsomdannelse. Vi modtager desuden fysisk post på vegne af dig og dit selskab.

Sparring med ejere

Med inddragelse af vores jurister tilbyder vi bistand i forbindelse med bestyrelsesarbejde og advisory boards, vi tilbyder sparring med ejere og rådgivning i forbindelse med strategiudvikling.

Årsregnskab

Vi udarbejder årsregnskab til virksomheder uden revisionspligt, og vi udarbejder og indberetter ligeledes private selvangivelser og selskabsselvangivelser.

Lønudbetaling

Vi tilbyder fuld lønservice. Vores lønudbetaling kan enten laves på abbonementsordning eller alternativt med en fast pris per medarbejder i din virksomhed.

Regnskab

Vi betaler dine regninger, sørger for bogføringen, afstemmer og indberetter din moms og forbereder dit regnskab, så det er klar til at blive overdraget til din revisor.

Tilmeld nyhedsbrev