ØENS Advokatfirma

ØENS RÅDGIVNINGSHUS

Advokatfirma

Vi beskæftiger jurister og juridiske medarbejdere inden for følgende specialer. Læs mere om de forskellige områder her.

Vi rådgiver i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, køb og salg af investeringsejendomme, forældrekøb, ejer- og andelsboligforeninger og meget andet.

Vi yder bistand vedrørende en række selskabsretlige anliggender; blandt andet i forbindelse med stiftelse af selskab, køb og salg af virksomhed, omdannelse af virksomhed og ledelsesrådgivning.

Når man udlejer boliger, kan der opstå problematikker, der kræver bistand - blandt andet i forbindelse med lejeopkrævning, lejeregulering eller udsættelse af lejere.

Vi rådgiver bestyrelser og beboere i ejer- og andelsboligforeninger, når der opstår et juridisk spørgsmål. Vi rådgiver også om stiftelse og opløsning af boligforeninger.

Vi rådgiver dig og din familie omkring spørgsmål vedrørende arv, testamente og andre familieretslige anliggender. Sammen finder vi en løsning, der passer til netop jeres familie.

Vores advokater og advokatfuldmægtige med speciale i familie- og arveret hjælper dig med at varetage de mange praktiske og juridiske udfordringer, som et dødsfald fører med sig.

Byggeprojekter kan ofte være komplekse og omfattende processer med mange juridiske problemstillinger - og derfor tilbyder vi rådgivning indenfor entrepriseretten.

Som erhvervsdrivende er det afgørende, at ens kunderne betaler deres regninger. Mange oplever dog, at enkelte kunder forsømmer denne pligt. ØENS Advokatfirma bistår dig med inkassoinddrivelsen.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med HR- og ansættelsesforhold - herunder udarbejdelse af kontrakter, opsigelser, personalepolitikker samt rådgivning om håndtering af persondata.

Vores GDPR-team har et indgående kendskab til retsreglerne, og hjælper jer med at efterleve og overholde kravene der følger med GDPR og håndtering af persondata.

Tilmeld nyhedsbrev