ØENS Advokatfirma

ØENS' JURIDISKE YDELSER

Køb og salg af fast ejendom er en af vores absolutte kerneområder. Vi har stor erfaring med ejendomshandler, og vi rådgiver i forbindelse med køb og salg af alle type boliger.

Via vores kontor- og forretningsfællesskab med ØENS Ejendomsadministration tilbyder vi vores administrationskunder inhouse juridisk bistand fra vores specialiserede advokater.

Arv, testamente og skilsmisse er blot få af de områder indenfor familie- og arveret, som vores advokater er specialiserede i. Vi skræddersyer vores bistand, så den passer til jeres familie.

 Når man mister en af sine nærmeste, kan dødsbobehandlingen være en stor mundfuld. Overlad trygt alle de praktiske og juridiske opgaver til vores advokater,

At købe eller sælge en virksomhed er som regel en intens proces. Vi yder juridisk rådgivning til købere og sælgere af små og mellemstore virksomheder - og vi er med hele vejen.

Vi tilbyder også forretningsmæssig sparring. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst kan optimere din virksomhed, og vi hjælper dig med at få styr på de mange juridiske forhold.

Vi stifter løbende anpartsselskaber, aktie-selskaber, holdingselskaber og mange andre selskaber. Vi er med undervejs i hele processen - fra start til slut.

Hvordan håndterer man som erhvervsdrivende kunder, der ikke betaler deres regninger? ØENS Advokater hjælper dig med at forestå inkassoinddrivelsen.

Et godt samarbejde mellem bank og advokat er en stor fordel for alle. Vi samarbejder med din bank og sikrer således, at din sag behandles på de bedst mulige vilkår.

BRUG FOR ADVOKATRÅDGIVNING?

Tilmeld nyhedsbrev