ØENS Advokatfirma

Advokatfirma

Vi beskæftiger jurister og juridiske medarbejdere inden for følgende specialer. Læs mere om de forskellige områder her.

Vi rådgiver i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, køb og salg af investeringsejendomme, forældrekøb, og ejer- og andelsboligforeninger.

Vi yder bistand vedrørende en række selskabsretlige anliggender; blandt andet i forbindelse med stiftelse, køb, salg og omdannelse af virksomheder.

Når man udlejer boliger, kan der opstå problematikker, der kræver bistand - blandt andet i forbindelse med lejeopkrævning, lejeregulering eller udsættelse af lejere.

Vi rådgiver bestyrelser og beboere i ejer- og andelsboligforeninger, når der opstår et juridisk spørgsmål. Vi rådgiver også om stiftelse og opløsning af boligforeninger.

Vi rådgiver dig og din familie omkring spørgsmål vedrørende arv, testamente og andre familieretslige anliggender. Sammen finder vi en løsning, der passer til netop jeres familie.

Vores jurister med speciale i familie- og arveret hjælper dig med at varetage de mange praktiske og juridiske udfordringer, der følger med et dødsfald.

Byggeprojekter kan ofte være komplekse og omfattende processer med mange juridiske problemstillinger - og derfor tilbyder vi rådgivning indenfor entrepriseretten.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med HR- og ansættelsesforhold - herunder udarbejdelse af kontrakter, opsigelser, personalepolitikker samt rådgivning om håndtering af persondata.

Hvordan håndterer man som erhvervsdrivende kunder, der ikke betaler deres regninger? ØENS Advokater hjælper dig med at forestå inkassoinddrivelsen.

Tilmeld nyhedsbrev