fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Glædelig jul og godt nytår fra ØENS Rådgivningshus

23. december 2021

I dag er det sidste dag inden juleferien. Vi er så småt begyndt at pakke vores ting sammen, men inden vi sender hinanden på en velfortjent juleferie, vil vi benytte lejligheden til at takke vores kunder og samarbejdspartnere for et godt samarbejde i det forgangne år.

2021 har ligesom 2020 været præget af nye digitale rutiner og vi har skulle navigere i forsamlingsforbud, genåbninger og nye stramninger mv. Vi er utroligt taknemmelige for den tillid og fleksibilitet, I har udvist os. Vi glæder os til at fortsætte den gode stil i 2022.

2021 har været et begivenhedsrigt år her i ØENS:

2021 blev året, hvor vi søsatte ØENS Ejendomsadministrations afdeling for investerings- og udlejningsejendomme. Afdelingen administrerer i dag mere end 80 investerings- og udlejningsejendomme. Afdelingen er allerede vokset ud af deres (nu tidl.) kontor, og da der tilmed er kommet mere end 20 medarbejdere til, rundt omkring i huset, har vi igen i år måtte gentænke kontorplanløsningen. Vi har udvidet med nye flotte kontorlokaler samt en yderst populær medarbejderlounge. Derudover har vi efter ønske fra ØENS-medarbejderne, indført fleksible arbejdspladser, så medarbejderne selv kan vurdere om dagens opgaver bedst udføres hjemmefra eller hos ØENS. Den fleksibilitet betyder samtidig, at vi kan fortsætte med at ansætte dygtige mennesker i samme tempo som hidtil – uden at løbe tør for kontorpladser 😀 Vi har mange spændende projekter under opsejling, som vi glæder os til at dele med jer i det kommende år.

Vi gør opmærksom på, at kontoret holder lukket fra den 24. december til den 2. januar – begge dage inklusiv.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi ses i 2022.

Tilmeld nyhedsbrev