ØENS er igen kåret som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Et hattrick, der virkelig gør os stolte – vores tredje kåring som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®!

I september 2023 gennemførte vi hos ØENS Rådgivningshus ‘Great Place To Works‘-medarbejderundersøgelse, og vi blev mødt med resultater, der var intet mindre end overvældende. Vores medarbejderes feedback pegede tydeligt på en enestående og unik kultur og en fælles opfattelse af, at ØENS er et fantastisk sted at arbejde. Resultatet fra undersøgelsen førte til, at vi for tredje år i træk er blevet nomineret – og i går kåret – som en af ‘Danmarks Bedste Arbejdspladser®’ i kategorien ‘Arbejdspladser med 50-499 medarbejdere’. Denne anerkendelse betyder utroligt meget for os, og det er noget, vi skylder vores dedikerede medarbejdere og inkluderende ledelse.

Hos ØENS Rådgivningshus er vi mere end blot et team; vi er et fællesskab, der sammen skaber en kultur, hvor hver enkelt medarbejder ikke blot bidrager, vokser og trives, men også udgør rygraden i organisationen og er en integreret del af ØENS DNA. Anerkendelsen – både internt og udefra – afspejler den kultur og det sammenhold, vi har opbygget, og skyldes utvivlsomt den fantastiske indsats og det engagement, som hver enkelt medarbejder bringer til bordet.

Derfor; Kære medarbejdere og kolleger, det er jeres passion for arbejdet, jeres evige stræben efter viden og jeres vilje til at støtte hinanden og fællesskabet, der bygger ØENS succes. I skaber ikke bare resultater; I skaber et miljø, hvor inklusion, innovation, samarbejde og personlig udvikling blomstrer. Dette gavner os ikke kun internt, men kan også mærkes i de relationer vi opbygger med vores samarbejdspartnere, kunder og klienter, hvor I evner at håndtere hvert eneste menneske – og opgave – med den højeste grad af professionalisme og ekspertise.

Til vores kunder og samarbejdspartnere, tak for jeres fortsatte støtte og tillid til os. Denne anerkendelse, som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®, styrker vores forpligtelse til at yde service af allerhøjeste kvalitet og være en partner, I altid kan stole på.