koch christensen advokatfirma kolleger

Velkommen til nye medarbejdere

Solen skinner for alvor over ØENS Advokatfirma, og efter en spændende overgangsperiode er vi utroligt fornøjede over officielt at kunne byde vores nye erfarne og kompetente kolleger, John Kahlke, Henrik Karl Nielsen, Jesper Lett, Janne Lindeberg Walbom og Line Pajbjerg fra Koch Christensen Advokatfirma, velkommen.

Mød vores nye kolleger:

John Kahlke, Advokat (H)
John har møderet for Højesteret og arbejder med et bredt spektrum af sager inden for erhvervs- og strafferet. Han yder juridisk bistand og rådgivning til virksomheder og organisationer, både i dansk og international sammenhæng.

Henrik Karl Nielsen, Advokat (H), ph.d.
Henrik har ligeledes møderet for Højesteret og ekspertise inden for arbejds- og ansættelsesret, foreningsret og strafferet. Hans kombination af akademisk baggrund og praktisk erfaring gør ham til en alsidig advokat i komplekse juridiske spørgsmål.

Jesper Lett, Advokat
Jesper specialiserer sig i strafferet og procesret. Han håndterer et bredt spektrum af civile sager, herunder erhvervsret, erstatningsret, injurier og forældreansvar, samt specialiserede sager inden for uddannelses- og forskningssektoren.

Janne Lindeberg Walbom, Advokatsekretær
Janne bringer erfaring og et skarpt øje for detaljer til vores administrative team. Hun arbejder primært med opgaver i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, tinglysning af vedtægter, pantebreve, servitutter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter, bodelinger, udarbejdelse af testamenter, dødsbobehandling og selskabsregistreringer.

Line Pajbjerg, Stud.jur.
Som jurastuderende vil Line assistere advokaterne med et bredt spektrum af juridiske opgaver. Dette omfatter domssøgning, udarbejdelse af diverse juridiske dokumenter og andet ad hoc-arbejde. Line har en særlig interesse for erhvervsjura og fast ejendom, især entrepriseret.

Vi er utroligt stolte af at kunne styrke vores team med så talentfulde kolleger. Jeres ankomst markerer en vigtig milepæl for ØENS Advokatfirma, og vi ser frem til at arbejde sammen med jer om at levere gode juridiske løsninger – i øjenhøjde – til vores klienter.

Velkommen ombord! Vi glæder os til at lære jer bedre at kende.

John Kahlke, advokat (H), øens advokatfirma
Advokatfirma
John Kahlke
Advokat (H)
Henrik Karl Nielsen, advokat, ph.d., øens advokatfirma
Advokatfirma
Henrik Karl Nielsen
Advokat (H), ph.d.
Jesper Lett, advokat, øens advokatfirma
Advokatfirma
Jesper Lett
Advokat
Janne Lindeberg Walbom, advokatsekretær, øens advokatfirma
Advokatfirma
Janne Lindeberg Walbom
Advokatsekretær
Line Pajbjerg, stud.jur., øens advokatfirma
Advokatfirma
Line Pajbjerg
Stud.jur.