øens gruppefoto team teambillede

‘Great Place To Work’-certificeret for andet år i træk

Onsdag morgen startede som altid med en sejrsliste – og i dag var der ekstra meget at fejre! Vi er nemlig blevet ’Great Place To Work’-certificeret for andet år i streg!

Vi er ved at revne af stolthed. Endnu en gang scorer vi enormt flotte resultater i medarbejderundersøgelsen, der igen i år understreger at ØENS-kulturen er unik. Vi finder det utroligt vigtigt at tage temperaturen på ØENS som arbejdsplads både via eksterne og interne medarbejderundersøgelser, da vi – på sigt – ønsker at skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Vi ved at en titel som dén, ikke er noget man kommer sovende til.

Vi takker for anerkendelsen fra medarbejdere og fra Great Place to Work Danmark! Vi vil gøre vores allerbedste for at sikre at ØENS er – og vil fortsætte med at være – et godt sted at arbejde.

Et stort og stolt tak til ØENS-familien. Tak fordi I er jer og gør det I gør. Hver eneste dag! 😍

Great Place to Work® har udviklet og anerkendt gode arbejdspladser verden over i mere end 30 år. Undersøgelsen er anonym og indeholder 60 spørgsmål vedrørende medarbejdernes arbejdsopgaver, trivlsel, socialt og fysisk miljø, muligheder for videreudvikling, karrieremuligheder mv. Vi ser det som en stor fordel at undersøgelsen er anonym, da det potentielt medvirker til ærligere svar og dermed større indsigt i vores medarbejderes trivsel.