ØENS Ejendomsadministration er en dedikeret foreningsadministrator for boligforeninger. Vi har mere end 20 års erfaring. Vi administrerer i dag over 150 andelsboligforeninger i København og på Amager med personlig og kvalitetsbevidst service.

Foreningerne varierer meget i størrelse – fra helt små ejendomme med en enkelt opgang til foreninger med flere bygninger og gårde. Hos os er en kunde dog altid en kunde, og vi gør os lige umage, uanset om vi hjælper små foreninger med ejendomsadministration eller store.

øens medarbejdere pelle jagtboe og rikke raben
Som kunde hos ØENS får I en tilpasset administrationsløsning, der tager afsæt i jeres konkrete ønsker til det administrative setup.

I vores portefølje har vi flere typer af andelsboligforeninger. Det kan være klassiske etageejendomme rundt om i København eller række-og klyngehusbyggerier i periferien af de større byer. Vi har foreninger, der aldrig har været andet, og som altså er opført som andelsboliger, hvoraf nogle går helt tilbage til starten af 1900-tallet, mens andre kun er nogle få år gamle. Endelig har vi foreninger, der i forbindelse med salget af en udlejningsejendom har fået stiftet en andelsboligforening, som købte ejendommen.

Administrationshonoraret hænger sammen med andelsforeningens størrelse, men også foreningens kompleksitet. Derfor vil vi altid gerne i dialog med bestyrelsen, inden vi giver pris på en administrationsopgave. For selv om to foreninger på det ydre kan minde meget om hinanden, kan de have vidt forskellige ønsker og behov for ejendomsadministration.

ØENS beskæftiger mere end 80 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og foreningsadministration, –drift og –udvikling. Vi finder det afgørende, at du altid oplever vores administration af din andelsboligforening som personlig. Derfor vil du blive tilknyttet en fast foreningsadministrator. Mød din ejendomsadministrator her.

Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi hjælper gerne med en bred vifte af ydelser i forbindelse med den daglige håndtering af administrationen.

Fast kontaktperson

Du får tilknyttet en fast ejendomsadministrator, der har et stærkt team bag sig.

Boligkøb og -salg

Vi hjælper med håndteringen af køb og salg, når der er rotation i andelsforeningen.

Bestyrelsesrådgivning

Vi tilbyder gratis bestyrelsesundervisning og gå-hjem-møder.

Økonomistyring

Vi elsker at nørde med tal og håndterer gerne bogholderiet i andelsforeningen.

Drift og vedligehold

Alle ejendomme skal vedligeholdes – det hjælper vi jer med.

Den gode byggesag

Vores byggesagsafdeling er 100-metermester i foreningsbyggesager.

0+
Ejendomsadministratorer
0
Fast kontaktperson
0+
Administrerede foreninger
0%
Digitale

Kontakt en ejendomsadministrator nu

MØD HELE TEAMET
Emil Jacobsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Emil Jacobsen
Ejendomsadministrator
Michala Frederiksen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Michala Frederiksen
Ejendomsadministrator
Christian A. Dencker, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Christian A. Dencker
Ejendomsadministrator
Dan Dreisig, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Dan Dreisig
Ejendomsadministrator, jurist, partner
Virksomhedsadministration
sundbyhave er kunde i øens ejendomsadministration
Kira Hulsart Bestyrelsesformand, AB Sundbyhave
ØENS Ejendomsadministration er en professionel og imødekommende samarbejdspartner, der med sin store ekspertise og naturlige tilgang til service, har hjulpet og guidet os trygt igennem de mange kompleksiteter, vi har stået overfor som bestyrelse. Deres rådgivning har sikret os et fyldestgørende grundlag for, at vi kan træffe de rigtige beslutninger. Vi er i AB Sundbyhave glade for at være en del af ØENS-familien.
karen blixen forening er kunde i øens ejendomsadministration
Peter Schack Bestyrelsesformand, A/B Karen Blixen Parken
Vi kan med to streger under anbefale ØENS som administrationsselskab. Hos dem har vi fået præcis den sparring, service og faglige indsigt, som vi efterspurgte. Der er altid faglig dybde i svarene på vores henvendelser, der er langt bedre overblik over bestyrelsesarbejdet, og der er mere end kvalificeret hjælp til at løse de mange enkeltopgaver.
mikkel er kunde i øens ejendomsadministration
Mikkel Kejser Bestyrelsesmedlem, EF Sundgården
Vi oplevede at komme til en velsmurt, ambitiøs og meget fleksibel samarbejdspartner, da vi skiftede til ØENS Ejendomsadministration. Det skaber tryghed og ro at være sikker på, at alle opgaver bliver løst, og alle henvendelser besvaret. For bestyrelsen har det medført en stor aflastning og for beboerne i ejendommen en hurtigere svartid og øget service.
Bjørn Weber ØENS Ejendomsadministration Tilbud

Skal vi tage en snak?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD