Invitation til informationsmøde – Vil I spare på varmeregningen?

Hos ØENS Ejendomsadministration ønsker vi både at sikre boligforeningerne en bedre økonomi og at slå et slag for den grønne omstilling. Vi arbejder lige nu på en række tiltag i samarbejde med Brunata, der skal gøre vores administratorer endnu bedre til at rådgive og vejlede bestyrelser og beboere om tiltag til at reducere energiforbruget. Det udmunder sig i et spændende energioptimeringsprojekt, som vil sikre administratorerne fuldt overblik over energiforbruget i alle bygninger. Løsningen præsenteres visuelt enkelt og overskueligt på den foretrukne digitale platform.

‘Brunata Energistyring’ er et dynamisk, internetbaseret energistyringsværktøj, der giver mulighed for at monitorere energiforbruget, se tidligere forbrug og se forventet forbrug i forhold til indlagte budgetter.

Energistyringssystemet har flere vigtige egenskaber – heriblandt:

  • give overblik over CO2-aftryk og eksportere data til Excel til fx grønt regnskab
  • opstille en prioriteret call-to-action-liste, hvis der skal reageres på eventuelle afvigelser
  • tilpasses både den enkelte bygning eller mange bygninger
  • overvåge returværdier på fjernvarme, så dyre afkølingsafgifter kan undgås
  • sende notifikation hvis en på forhånd selvvalgt grænseværdi afviges på energiforbruget
  • spare administrationstid, budgetopfølge samt budgettere for kommende år, så acontobetalinger kan tilpasses   

Energistyringssystemet hjælper således på en overskuelig og intuitiv måde med at sætte fokus på eventuelt energispild, så der kan handles proaktivt.

Hvornår?

Den 8. november inviterer vi til gratis gå-hjem-møde om emnet ‘Energioptimering af ejendommen’ fra kl. 17.30-19.00. Her vil du have mulighed for at høre om ØENS nye grønne EU-finansierede-testprojekt, der bl.a. vedrører energioptimering af varmecentraler i andels- og ejerforeninger.

Deltag i testprojekt

For at tilegne os den fornødne viden om ejendommenes muligheder for optimal reduktion af energiforbruget, søger vi pt. boligforeninger, som det kommende år vil deltage i et testprojekt. I forbindelse med projektet vil der blive installeret ny teknologi i foreningen. Teknologien vil være med til at optimere foreningernes forbrug. Vi forventer, at deltagerne allerede i testperioden vil opleve væsentlige besparelser.

Kom til informationsmøde

Er I som forening interesseret i at høre mere om testprojektet, og muligvis deltage, vil vi opfordre til at I tilmelder jer vores kommende informationsmøde.

På mødet vil der også være deltagelse af bl.a. Brunata, som deltager i projektet som eksperter i energioptimering. Det er ikke et krav at man er kunde hos Brunata.