karrieredag, ØENS ejendomsadministration

Karrieredag hos Cphbusiness

I dag er vores skønne kolleger Christian, Freja, Oliver, Astrid og Ida til stede ved Cphbusiness’ karrieredag. Her er de på udkig efter fremtidens talenter inden for ejendoms- og foreningsadministration. Vi ser frem til at se, om de bringer nogle skarpe kandidater med tilbage, som de har gjort flere gange før.

Siden 1. januar har vi haft fornøjelsen af at byde velkommen til Frederik, Marie, Natasha og Cedrick til vores studerendeteam hos ØENS Ejendomsadministration.

Christine, Niclas, Freja og Mohammad Ali, der startede som studiemedarbejdere i august 2023, startede i praktik i januar 2024, og er netop ved at blive kørt i stilling til deres nye roller som Ejendomsadministrator assistenter/controllere efter endt praktik. Vi er utrolig glade for, at I ønsker at fortsætte med at være en del af vores team.

Der skal endnu engang lyde et stort tak til Cphbusiness for igen at facilitere et værdifuldt samarbejde – og bygge bro – mellem os og de studerende.

Læs medarbejderinterviewet med Ejendomsadministrator Magnus B. Holtsø, som begyndte sin karriere som studerende.

Ønsker du at blive en del af ØENS Ejendomsadministration?

Se vores studierelevante stillingsopslag her

Er du nysgerrig på at opleve en ejendomsadministration in-action? Og ønsker du at opnå et indgående kendskab til, hvordan det er at være i praktik hos os?

Tilmeld dig ØENS Virksomhedsbesøg her