ØENS Ejendomsadministration har mere end 20 års erfaring som dedikeret ejendomsadministrator for ejerforeninger.

Vi tilbyder personlig og kvalitetsbevidst ejendomsadministration af ejerforeninger og administrerer i dag mere end 150 ejerforeninger på både Amager og i København. Foreningerne svinger meget i størrelse, fra helt små ejendomme med en enkelt opgang til ejerforeninger med flere bygninger og gårde. Hos os er hver kunde unik, og vi gør os lige så umage, når vi hjælper små ejerforeninger med ejendomsadministration, som når vi hjælper store.

mette rasmussen, kontakt, receptionist, få et tilbud
Som kunde hos ØENS Ejendomsadministration får I en tilpasset administrationsløsning, der tager afsæt i jeres konkrete ønsker til det administrative setup.

Vi administrerer ejerforeninger, der er bygget i slutningen af 1700-tallet, ejerforeninger, der kun er et par år gamle og alt derimellem. Nogle foreninger har en ’restejer’, som ejer en eller flere lejligheder til udlejning, nogle foreninger har store erhvervsejerlejligheder med f.eks. en dagligvarebutik, mens andre foreninger har mange forældrekøbte lejligheder beboet af ejers børn. Andre igen består alene af almindelige ejerlejligheder, beboet af ejer selv. Stort set ingen ejerforeninger er ens, og det er ønskerne til og behovet for ejendomsadministration heller ikke.

Administrationshonoraret hænger sammen med foreningens størrelse, men også foreningens kompleksitet. Derfor vil vi altid gerne i dialog med bestyrelsen inden vi giver pris på en administrationsopgave.

ØENS beskæftiger mere end 90 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Vi finder det afgørende, at du altid oplever vores ejendomsadministration af din ejerforening som personlig. Derfor vil du blive tilknyttet en fast ejendomsadministrator. Mød din ejendomsadministrator her.

Hos ØENS Ejendomsadministration har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi hjælper gerne med en bred vifte af ydelser i forbindelse med den daglige håndtering af administrationen.

Fast kontaktperson

Du får tilknyttet en fast ejendomsadministrator, der har et stærkt team bag sig.

Boligkøb og -salg

Vi hjælper med håndteringen af køb og salg, når der er rotation i jeres ejerforening.

Bestyrelsesrådgivning

Vi tilbyder gratis bestyrelsesundervisning og gå-hjem-møder.

Bogholderi

Vi elsker at nørde med tal og håndterer gerne bogholderiet i ejerforeningen.

Drift og vedligehold

Alle ejendomme skal vedligeholdes – og det hjælper vi jer med.

Den gode byggesag

Vores byggesagsafdeling er 100 meter-mester i foreningsbyggesager.

0+
Ejendomsadministratorer
0
Fast kontaktperson
0+
Administrerede foreninger
0%
Digitale

Kontakt en ejendomsadministrator nu

MØD HELE TEAMET
Boligforening
Mia Picard
Ejendomsadministrator
Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
nadia_-backoffice-ejendomsadministrator_-oeens-ejendomsadministration_-foreningsadministrator
Boligforening
Nadia Moustgaard
Back Office Ejendomsadministrator
Pelle Jagtboe, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Byggesagsafdeling
Pelle Jagtboe
Byggesags- og foreningsadministrator (EA)
Virksomhedsadministration
sundbyhave er kunde i øens ejendomsadministration
Kira Hulsart Bestyrelsesformand, AB Sundbyhave
ØENS Ejendomsadministration er en professionel og imødekommende samarbejdspartner, der med sin store ekspertise og naturlige tilgang til service, har hjulpet og guidet os trygt igennem de mange kompleksiteter, vi har stået overfor som bestyrelse. Deres rådgivning har sikret os et fyldestgørende grundlag for, at vi kan træffe de rigtige beslutninger. Vi er i AB Sundbyhave glade for at være en del af ØENS-familien.
karen blixen forening er kunde i øens ejendomsadministration
Peter Schack Bestyrelsesformand, A/B Karen Blixen Parken
Vi kan med to streger under anbefale ØENS som administrationsselskab. Hos dem har vi fået præcis den sparring, service og faglige indsigt, som vi efterspurgte. Der er altid faglig dybde i svarene på vores henvendelser, der er langt bedre overblik over bestyrelsesarbejdet, og der er mere end kvalificeret hjælp til at løse de mange enkeltopgaver.
mikkel er kunde i øens ejendomsadministration
Mikkel Kejser Bestyrelsesmedlem, EF Sundgården
Vi oplevede at komme til en velsmurt, ambitiøs og meget fleksibel samarbejdspartner, da vi skiftede til ØENS Ejendomsadministration. Det skaber tryghed og ro at være sikker på, at alle opgaver bliver løst, og alle henvendelser besvaret. For bestyrelsen har det medført en stor aflastning og for beboerne i ejendommen en hurtigere svartid og øget service.
Bjørn Weber ØENS Ejendomsadministration Tilbud

Skal vi tage en snak?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD