Få et administrationstilbud

Få et uforpligtende administrationstilbud

- DET ER LET AT SKIFTE TIL OS

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS Ejendomsadministration leverer vi totalløsninger inden for administration samt udvikling og optimering af foreningsdriften i andels- og ejerforeninger. Derudover tilbyder vi specialiseret rådgivning og totalløsninger for investorer og ejere af investeringsejendomme.

 • Fast daglig kontaktperson
 • Let tilgængelige på mail og telefon
 • Digital kundeplatform
 • Gå-hjem-møder med relevant bestyrelsesundervisning
 • Nem adgang til juridisk bistand

Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere.

ØENS varetager i dag administrationen af mere end 200 boligforeninger og 80 udlejningsejendomme.

Er din forening den næste?

Udfyld nedenstående formular, så skræddersyr vi et uforpligtende administrationstilbud til jer.

OBS: Vi har flere forskellige administrationspakker. De samlede administrationsomkostninger starter ved kr. 30.000 inkl. moms.

  Vi tager samfundsansvar

  I ØENS Rådgivninghus tager vi aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet, yder pro bono-arbejde og tilbyder uddannelsesforløb og praktikker.

  Vi rådgiver i øjenhøjde

  I ØENS har vi et princip, som vi værner ekstra meget om; vi rådgiver altid i øjenhøjde med vores kunder og klienter. Vi arbejder med gennemsigtighed og i en uformel tone - så alle kan følge med.

  Vi er lokalt forankret

  I ØENS stræber vi efter at være de lokales foretrukne. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Lergravsvej 59 til en kop kaffe og en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Tilmeld nyhedsbrev