ØENS cykler til arbejde!

Traditionen tro, cykler vi på arbejde fra 1. maj og indtil sommerfesten, der afholdes i september. Der er mange fordele ved at cykle på arbejde! Vi møder ind med flotte røde kinder, lækkert vindblæst hår, fornyet energi og ømme lårmuskler 😉 Men lad os lige være ærlige – det er ikke de sundhedsmæssige fordele, der driver værket, når ØENS cykler til arbejde.

Det er derimod den interne konkurrence mellem ’Cykelmyggene’ og ’Kratterne’, der får os til at cykle i sol, vind og regn. Og det er ikke for sjov at holdkaptajn, Ida Gudmundsons ’Cykelmyggene’ nævnes først, da Cykelmyggene har vundet 3. år i streg. Det har resulteret i at ’Kratternes’ holdkaptajn, Morten Krat, har skulle tilpasse sit sommerfestoutfit – med en utroligt grim hat – særligt udvalgt af Ida.   

Nogle gange bliver man vejet for let – og dette er da også sket for de 33 tilmeldte, der cykler under 20 km per dag. Lasse Plambeck har sammen med ØENS 3 andre topcykelryttere, dannet holdet ’Udbryderne’. De fire ’Udbrydere’ har i sinde at give Idas 17 Cykelmygger og Mortens 16 Krattere – baghjul.

Puha! Der er lagt op til et vaskeægte drama, når vi cykler til arbejde.