ØENS støtter LittleBigHelp

Her i ØENS har vi en lang tradition for at støtte op om gode initiativer, der fortjener en håndsrækning. Fælles for alle projekterne er, at de arbejder ud fra en ambition om at gøre en forskel for andre. Og dét er en ambition, som vi kun kan bakke op om. Igen i år faldt valget bl.a. på den velgørende organisation LittleBigHelp hos ØENS.

LittleBigHelp arbejder for at skabe bedre fremtidsmuligheder for udsatte børn og familier i Kolkata, Indien. De arbejder for at sikre grundlæggende børnerettigheder som uddannelse og beskyttelse, og styrker kvinder socialt og økonomisk gennem erhvervsrettet undervisning – hver dag. Gennem 22 forskellige projekter giver de direkte støtte til mere end 1.100 udsatte børn og voksne. Og indirekte til mere end 1.300 familier.

Fælles for samtlige LittleBigHelp projekter er, at det ikke kun er individet der får bedre fremtidsmuligheder, men at det kommer hele lokalsamfundet til gode, samt de næste generationer. Alle donationer medvirker dermed til at skabe en langsigtet og bæredygtig udvikling for nogle af de mest udsatte mennesker i verden. Dette er blot nogle af grundende til at ØENS støtter LittleBigHelp.