øens, sponsor, jul, hjerte

Julen er hjerternes fest

Hos os er dét at give tilbage grundlæggende! Det styrker vores fællesskab, viser social ansvarlighed, skaber meningsfulde forbindelser og inspirerer forandring. Det er mere end en handling – det er vores hjertevarme forpligtelse til at gøre en positiv forskel 💙!

Med ydmyghed deler vi, at vi de seneste 12 måneder har støttet følgende vigtige initiativer:

💖 Knæk Cancer: Bidraget med 50.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses forskning og værdifulde indsats.

🌐 Flereårig corporate partner med LittleBigHelp og støttet deres kæmpe indsats. Du kan se lidt om deres indsats nederst i dette indslag.

🦍 Købt gorillaen Gurli til en klækkelig 5-cifret sum på velgørenhedsauktion hos Søderberg og Partners.

 💙 Vores sponsorbarn ved Planbørnefonden er blevet voksen og vi har fået endnu et sponsorbarn.

🎓 Vi har bidraget til læring gennem mentorordning, ansat dygtige grønne praktikanter og studerende, fastansat en værdifuld medarbejder efter 8 ugers prøve/løntilskudsjob og bidraget med undervisning og vidensdeling til kunder, samarbejdspartnere og institutioner. Senest har vi haft en folkeskole-erhvervspraktikant fra Sønderjylland på besøg.

🏅 Støttet utallige ildsjæle og alle grene af det lokale foreningsliv. Herunder: ⚽️🤼🏊🏻‍♀️🤾‍♂️🚴🏻‍♂️⛸️🏀🏸⛳️🏐

🔖 Imødekommet medarbejdernes konstruktive trivselsforslag/ønsker, hvilket har sikret os en GPTW-certificering for 3. år i streg

Vi er taknemlige for at kunne bidrage og sprede lidt ekstra glæde i denne smukke vintertid! 🎁 Vi håber, at det kan inspirere andre, der har mulighed for det, til at hjælpe dem, der har brug for en ekstra hånd.

En stor tak til fantastiske LittleBigHelp