fodboldtrøjefredag til kamp mod børnekræft

Fodboldtrøjefredag – Fællesfront mod børnekræft

I 2021 mistede vores kollega Neel sin søn, Anton, til kræft. Anton havde en fantastisk personlighed og evnen til at lyse hverdagen op for sine nærmeste med sit smittende smil og sjove kommentarer. Selvom hans liv var alt for kort, var det fyldt med kærlighed, glæde og gode minder.

Anton efterlader et stort tomrum. Vi ærer hans minde ved at støtte kræftforskning og hjælpe andre, der kæmper mod sygdommen. Det gør vi bl.a. ved at støtte Børnecancerfonden og sprede opmærksomhed omkring børnekræft ved at deltage i FodboldtrøjeFredag.

Selvom det kan virke som en simpel handling, kan dét at iføre sig en fodboldtrøje netop i dag, have stor indvirkning på de børn og familier, der kæmper mod kræft. Det viser dem, at de ikke er alene i deres kamp og at andre tænker på dem.

Hvert år rammes ca. 200 børn af kræft, og det er en af de mest uretfærdige sygdomme, der kan ramme både børn og deres familier. Behandlingen er langvarig og sætter livet på pause for både børnene og deres pårørende. Men ifølge Børnecancerfonden kan fodbold faktisk hjælpe. Læs mere om fodboldtrøjefredag på deres hjemmeside, hvor du også kan støtte det gode formål.

ØENS har det seneste år doneret mere end 25.000 kr. til kræftforskning og støtte af kræftramte og deres pårørende.