koch christensen øens advokatfirma

ØENS Advokatfirma styrker sit team med medarbejdere fra Koch/Christensen Advokatfirma

Det er med stor glæde, vi meddeler, at advokaterne John Kahlke, Henrik Karl Nielsen og Jesper Lett fra Koch/Christensen Advokatfirma pr. 1. juli 2024 vil blive en del af ØENS Advokatfirma.

Koch/Christensen Advokatfirma, som blev grundlagt i 1990, har længe været kendt for sin dedikation til åben dialog og klientcentreret rådgivning – værdier, der ligger ØENS Advokatfirma nær.

Fokuseret ekspertise og udvidede ydelser

Med tilførslen af de tre advokater styrker vi vores kapacitet og evne til at tilbyde alsidig og kompetent juridisk rådgivning. “Denne tilførsel er en velovervejet udvidelse, der styrker vores team af kvalificerede advokater og faglige kapaciteter,” forklarer Kenneth Gudmundsson, stiftende partner og advokat hos ØENS Advokatfirma.

  • Advokat John Kahlke, der har møderet for Højesteret, vil bistå vores klienter i sager relateret til procesret, både i dansk og international sammenhæng.
  • Advokat og ph.d. Henrik Karl Nielsen, der ligeledes har møderet for Højesteret, vil rådgive vores klienter inden for arbejds- og ansættelsesret, foreningsret samt strafferet.
  • Advokat Jesper Lett vil bistå vores klienter med sager inden for strafferet og procesret.

John, Henrik og Jesper udtaler: ”Vi ser frem til at blive en del af ØENS Advokatfirma og bringe vores ekspertise og engagement i juridisk rådgivning ind i en større og mere dynamisk organisation. Overgangen giver os mulighed for at fortsætte med at tilbyde højkvalitetsservice til vores klienter, kendt for hurtig svartid og praktisk anvendelighed, samtidig med at vi kan udnytte de digitale værktøjer og ressourcer, som ØENS Advokatfirma tilbyder. Dette markerer et vigtigt skifte fra de traditionelle arbejdsmetoder, vi tidligere har anvendt. Vi ser frem til de fordele, som integrationen af disse digitaliserede kapaciteter og arbejdsprocesser vil bringe både os og vore klienter.

ØENS Advokatfirma, som har flere koncernforbundne enheder, tilbyder os ydermere spændende muligheder for forretningsudvikling. Samarbejdet tillader os ikke alene at specialisere os yderligere, men også at udnytte nye synergier til fordel for både vore klienter og vores praksis. Desuden vil de gode parkeringsforhold på vores nye lokation gøre det lettere for vores klienter at besøge os.”

Øens Advokatfirma, koch christensen
Fra venstre; John Kahlke, Kenneth Gudmundsson, Henrik Karl Nielsen, Ida Gudmundsson og Jesper Lett

Hvad betyder overgangen for mig som klient?

Alle nuværende og tidligere klienter samt sager fra Koch/Christensen vil fortsat blive håndteret af John, Henrik, Jesper, deres sekretær Janne Lindeberg Walbom, og stud.jur. Line Pajbjerg, som også bliver en del af ØENS Advokatfirma. Klienterne vil fortsat modtage højkvalitets juridisk rådgivning under ØENS Advokatfirmas flag, med adgang til et bredere udvalg af juridiske specialister og forbedrede ressourcer.

”Sammenlægningen betyder, at ØENS Advokatfirmas klienter nu vil have adgang til en bredere vifte af juridiske specialister og eksperter, da de nu kan drage fordel af den kombinerede erfaring og ekspertise fra begge vores firmaer” forklarer Kenneth Gudmundsson.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne overgang, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3246 4646 eller via e-mail på info@oadv.dk.

John, Henrik, Jesper, Janne og Line ser frem til at byde deres klienter og samarbejdspartnere velkommen i de nye rammer på Amager.

Find kontaktoplysninger og læs mere om vores nye kolleger her

John Kahlke, advokat (H), øens advokatfirma
Advokatfirma
John Kahlke
Advokat (H)
Henrik Karl Nielsen, advokat, ph.d., øens advokatfirma
Advokatfirma
Henrik Karl Nielsen
Advokat (H), ph.d.
Jesper Lett, advokat, øens advokatfirma
Advokatfirma
Jesper Lett
Advokat
Janne Lindeberg Walbom, advokatsekretær, øens advokatfirma
Advokatfirma
Janne Lindeberg Walbom
Advokatsekretær
Line Pajbjerg, stud.jur., øens advokatfirma
Advokatfirma
Line Pajbjerg
Stud.jur.