A/B RO-AKS, ØENS Ejendomsadministration

Velkommen til nye foreninger og ejendomme i september

September måned er begyndt utroligt fornøjeligt, især nu hvor vi kan byde velkommen til A/B RO-AKS hos ØENS Ejendomsadministration.

A/B RO-AKS er en skøn andelsboligforening på Frederiksberg med 38 andele og én lejebolig. Foreningen råder over en smuk ældre ejendom, der grænser op til Aksel Møllers Have, til stor glæde for ejendommens beboere.

Velkommen ombord. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde, som jeres pålidelige samarbejdspartner.

Har din boligforening eller investeringsejendom brug for professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, der alle bestræber sig på at yde personlig service til vores kunder. Hos ØENS værdsætter vi et nært og personligt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser som en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver altid i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra daglig administration, ejendomsvedligeholdelse, byggesager, kommunikation med beboerne, generalforsamlinger og meget mere. ØENS administrerer i dag mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner