A/B RO-AKS, ØENS Ejendomsadministration

Velkommen til nye foreninger og ejendomme i september

September måned er begyndt utroligt fornøjeligt, især nu hvor vi kan byde velkommen til A/B RO-AKS hos ØENS Ejendomsadministration.

A/B RO-AKS er en skøn andelsboligforening på Frederiksberg med 38 andele og én lejebolig. Foreningen råder over en smuk ældre ejendom, der grænser op til Aksel Møllers Have, til stor glæde for ejendommens beboere.

Velkommen ombord. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde, som jeres pålidelige samarbejdspartner.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for ejendomsadministration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde og du får en fast ejendomsadministrator. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner