Lejeret

ØENS ADVOKATFIRMA

Lejeret

Er du udlejer af enten erhverv og/eller bolig, kan der være flere problematikker, der skal håndteres i forbindelse med din udlejning. Hvad enten det er lejeopkrævning, lejeregulering, eller udsættelse af lejere, så anbefaler ØENS, at man tager en advokat med på råd. Hos ØENS kan vi hjælpe dig med at varetage de praktiske og juridiske udfordringer, som følger med udlejning af både bolig og erhverv. Og hvad enten du er en mindre, mellemstor eller privat udlejer, kan ØENS hjælpe dig med de juridiske problemstillinger, som du måtte støde på i forbindelse med dit virke som udlejer.

Udlejer du din beboelsesejendom eller udlejer du din lejlighed privat, kan der opstå situationer, hvor advokatbidstand kan blive nødvendigt.

Er der opstået uenigheder mellem dig og din lejer, og kan I ikke nå til enighed? Så kan sagen behandles ved Huslejenævnet.

Boligretssager

Har du modtaget en afgørelse fra Huslejenævnet, og er du ikke enig i denne? Så kan din sag indbringes for boligretten.

Erhvervslejeret

Som erhvervsdrivende kan det være afgørende at få styr på indgåelse og udarbejdelse af erhvervslejekontrakt.

Læs ØENS artikler om lejeret her

Modernisering af ejerlejlighedsloven

Af Kommunikation | 10. august 2020

Den 1. juli 2020 trådte flere ændringer i ejerlejlighedsloven i kraft. Ændringerne har været undervejs i snart mange år, men blev først endeligt vedtaget af folketinget den 9. juni i år. Moderniseringen af ejerlejlighedsloven skal sikre, at ejerlejlighedsloven opleves enkel og tidssvarende i sit sprog og brug, så den er mere tilgængelig for brugerne, og…

Read More

Læs mere

Dét bør du vide om forbedringer i din andelsbolig

Af Kommunikation | 31. juli 2020

Ejer du en andelsbolig, eller overvejer du at erhverve dig én, så er du måske stødt på begrebet forbedringer? Men hvad er det nu lige, det er? Og hvordan er reglerne? ØENS guider dig til en bedre forståelse for de mange faktorer, du skal være opmærksom på, når du vil opgøre forbedringer i din andelsbolig….

Read More

Læs mere

Andelsboliger kan være attraktive investeringer

Af Kommunikation | 4. marts 2020

Gå fra at være andelshaver til lejer – behold brugsretten til lejligheden og få en pose penge Den nye boligaftale åbner op for en interessant mulighed for andelsboligforeninger. En mulighed der kan sætte andelsboligforeninger, der lader sig opkøbe og efterfølgende opløse, i en økonomisk gunstig situation. Der er nemlig en lempelse i den nye boligaftale…

Read More

Læs mere
Tilmeld nyhedsbrev