Om ØENS

Om ØENS Rådgivningshus

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

ØENS beskæftiger mere end 70 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende studerende og trainees.

ØENS Advokatfirma

ØENS Advokatfirma tilbyder private- og erhvervskunder professionel rådgivning. Vi beskæftiger kompetente jurister med speciale i virksomhedsret, køb og salg af virksomhed, køb og salg af bolig, familieret, IT-ret og e-handel, markedsføring, inkasso samt andelsbolig- og ejerforeninger. Med vores kvalificerede og engagerede jurister og administrative medarbejder er det vores vision altid at imødekomme vores klienters behov.

Vi rådgiver over 300 boligejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelslejligheder. Ligesom vi har en række private klienter, som vi bistår i forbindelse med private anliggender som testamenter, arveforhold, ægtepagter og meget mere. Via vores forretningsfællesskab med ØENS Ejendomsadministration samarbejder vi om varetagelse af administrationskundernes, andels- og ejerforeningernes og beboernes løbende juridiske behov i forbindelse med byggesager, forsikringssager, bestyrelsesforhold samt salg af boliger.

ØENS adskiller sig fra andre advokatkontorer ved altid at rådgive i en uhøjtidelig tone. Det uformelle aspekt i vores rådgivning skaber en god og tryg dialog med klienterne – og vi undgår misforståelser og sikrer gennemsigtighed. Vi lægger os altid i selen for at give vores klienter den bedst mulige rådgivning – skræddersyet til deres behov.


Klientkonto i Sydbank:
Reg: 8075, kontonr: 0001 833 049


CVR: 42507075

ØENS Ejendomsadministration
ØENS Virksomhedsadministration

Tilmeld nyhedsbrev