advokat associeret partner ØENS

Lisa Lykke og Thomas Valentin indtræder som associerede partnere i ØENS Advokatfirma

ØENS Advokatfirma har den store glæde at kunne annoncere, at advokat Thomas Valentin og advokat Lisa Lykke pr. 1. januar 2023 indtræder som associerede partnere i firmaet.

Thomas Valentin har været ansat hos ØENS Advokatfirma siden 2017. Han har siden dag 1, udvist stor dedikation og nysgerrighed. Thomas har en bred vifte af kompetencer inden for særligt foreningsret og procesret, hvor han bl.a. leverer juridisk rådgivning til mange af foreningerne i administration hos ØENS Ejendomsadministration. Thomas ekspertise og engagement i at yde den bedste rådgivning til vores klienter har været afgørende for ØENS Advokatfirmas fortsatte udvikling og fremskridt.

Advokat Lisa Lykke-Kielberg har været ansat hos ØENS Advokatfirma siden 2020. Hun har en stærk faglig profil inden for privatretten, herunder familie- og arveretten og ansættelsesret/HR. Hendes evne til at imødekomme klienternes behov har været væsentlige for ØENS positive udvikling.

Vi er glade for at byde Thomas Valentin og Lisa Lykke velkommen som associerede partnere i ØENS Advokatfirma. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dem i deres nye roller.

Deres indtræden som associerede partnere markerer en ny milepæl i ØENS Advokatfirmas udvikling. Vi glæder os til at fortsætte vores arbejde med at levere den bedste rådgivning og service til vores klienter.