Kenneth Gudmundsson

MEDARBEJDER

Kenneth Gudmundsson

Advokat (L), stiftende partner

Kenneth Gudmundsson - Advokat - ØENS Rådgivningshus

Kenneth Gudmundsson er advokat og oprindelig stifter af ØENS Advokatfirma A/S og senere medstifter af ØENS Rådgivningshus. Kenneth har møderet for landsret og har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med bolig, ejendom og administration, herunder som stifter af andelsboligforeninger samt rådgiver i forbindelse med opløsning af andelsboligforeninger med henblik på salg af foreningens ejendom.

Kenneth har praktiseret som advokat siden 2000 og har gennem mere end 20 år rådgivet erhvervsvirksomheder samt deltaget som bestyrelsesmedlem og rådgivet dem ved bl.a. salg, generationsskifte, udvikling og afvikling. Kenneth har mange års erfaring med at bistå iværksættere, små og mellemstore virksomheder gennem de forskellige faser i virksomhedens livcyklus.

Privat er Kenneth gift med Ida, som også arbejder i ØENS Rådgivningshus. Kenneth er personligt selv iværksætter og har gennem årene stiftet og driver adskillige virksomheder ved siden af advokatgerningen. Kenneth bruger gerne sin fritid på rejser samt golf og deltager aktivt i flere bestyrelser og advisory boards. Endvidere er Kenneth mangeårigt medlem og tidligere præsident i Amager Rotary Klub.

KONTAKTOPLYSNINGER

Direkte (+45) 3246 4641

Mobil (+45) 2619 4646

Lergravsvej 59, st.

2300 København S