Kenneth Gudmundsson

MEDARBEJDER

Kenneth Gudmundsson

Advokat (L) og stiftende partner

Kenneth Gudmundsson - Advokat - ØENS Rådgivningshus

Kenneth Gudmundsson er stifter og ansvarlig indehaver af ØENS Rådgivningshus. Kenneth er advokat med møderet for landsret og har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med bolig, ejendom og administration, herunder som stifter af andelsboligforeninger samt rådgiver i forbindelse med opløsning af andelsboligforeninger med henblik på salg af foreningens ejendom.

Kenneth har praktiseret som advokat siden 2000 og har gennem mere end 20 år rådgivet erhvervsvirksomheder samt deltaget som bestyrelsesmedlem og rådgivet dem ved bl.a. salg, generationsskifte, udvikling og afvikling. Kenneth har mange års erfaring med at bistå iværksættere, små og mellemstore virksomheder gennem de forskellige faser i virksomhedens livcyklus.

Privat er Kenneth gift med Ida, som også arbejder i virksomheden. Kenneth er personligt selv iværksætter og har gennem årene stiftet og drevet adskillige virksomheder ved siden af advokatgerningen. Kenneth bruger gerne sin fritid på rejser samt golf og deltager aktivt i flere bestyrelser og advisory boards.

KONTAKTOPLYSNINGER

Direkte (+45) 3246 4641

Mobil (+45) 2619 4646

Lergravsvej 59, st.

2300 København S