Virksomhedsadministration

Velkommen til nye medarbejdere

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen tilbage til Philip og Victor.

Victor er ansat som studiemedarbejder i ØENS Virksomhedsadministration. Han har tidligere været ansat som piccolo i ØENS, og er netop vendt retur efter en velfortjent ferie, der bl.a. bød på studiestart på Københavns Universitet.

Philip er ansat som ejendomsadministrator i ØENS Ejendomsadministration, hvor han skal administrere foreningsejendomme. Philip har tidligere været ansat i ØENS Ejendomsadministration, og vi er glade for at han er vendt hjem igen.

Vi har spurgt Philip, hvordan det er at vende hjem – og hvad der fik ham til at vende tilbage til ØENS:

“Jeg savnede især det sociale ved ØENS, idet der er stort fokus på sammenholdet og fælles arrangementer. Derudover har man en høj grad af fleksibilitet og frihed, hvor især dét at jeg kan arbejde hjemmefra to dage om ugen, er et stort aktiv for mig.
Processerne internt i huset er blevet mere strømlinet, og der er kommet større fokus på uddannelse, hvor indførslen af ØENS Akademi bl.a. hjælper os – ejendomsadministratorer – med at være helt ajourført på den nyeste retspraksis.
Siden min afsked, har ØENS været i stor vækst på medarbejderfronten, så der har været mange nye ansigter på kontoret. Det er virkelig godt at være tilbage”.

Velkommen ombord til jer alle.