Velkommen til nye foreninger

Det er altid en stor fornøjelse at byde nye foreninger velkommen. Og denne gang er ingen undtagelse. Per 1. februar byder vi velkommen til:

  • E/F Grænsegården – 30 ejerlejligheder beliggende i Hellerup.
  • A/B Husumgade 9-13 – 28 andelsboliger og en enkelt lejebolig beliggende på Nørrebro.
  • G/L Den Gule Trekant – 9 ejendomme beliggende på Vesterbro.

Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 180 boligforeninger og 80 udlejningsejendomme.