Velkommen til nye foreninger og ejendomme

Kalenderen siger april, og man skulle ikke tro at det kunne blive mere fornøjeligt end vores aprilsnar – MEN det kan det faktisk godt. Vi skal nemlig byde velkommen til intet mindre end 3 andelsboligforeninger og 8 investeringsejendomme.

Hjerteligt velkommen til andelsboligforeningerne:

  • A/B Moltkes Have – 20 andelsboliger på Moltkesvej 54-60, 2000 Frederiksberg.
  • A/B Passagerne – 130 andelsboliger, 13 lejeboliger og 11 erhvervslejemål på Sankt Hans Gade 21, Fælledvej 18, Fælledvejens Passage 2-12, Sankt Hans Gades Passage 1-11 og 2-4, 2200 København N.
  • A/B Nørrebrogaard anno 1886 – 21 andelsboliger og 1 erhvervsandelshaver samt et erhvervslejemål på Skodsborggade 2-4 og Nørrebrogade 197, 2200 København N.

Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger og ejendomme. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt investeringsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 200 boligforeninger og 90 udlejningsejendomme.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner