fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Velkommen til nye foreninger og ejendomme

5. januar 2022

Kommunikation

Rigtig godt nytår til alle. Alle ØENS medarbejdere er nu tilbage fra en lang og velfortjent juleferie. Vores medarbejdere er hoppet ind i det nye år på forskellig vis – nogle med corona som aftenens partner og andre med en flok gode mennesker omkring sig. Vigtigst af alt; Vi har talt alle fingre – og de er der endnu.

Igen i år, har vi spændt det helt store sejl for. Vi lægger flot fra land og indleder 2022 med at byde velkommen til to nye andelsboligforeninger, tre ejerforeninger og tre investeringsejendomme. Velkommen ombord til:

  • A/B Birkedommergården – 75 andelsboliger og 15 lejeboliger og 2 erhvervslejemål i Nordvest
  • A/B Hirsebo – 103 andelsboliger og 2 erhvervslejemål ved Utterslev Mose i Brønshøj
  • E/F Møllegade 20/Poppelgade 11 – 22 ejerlejligheder på Nørrebro
  • E/F Badstuestræde 18 – 18 ejerlejligheder i Middelalderbyen
  • E/F Søfryd – 49 ejerlejligheder på Amager
  • Vecta Ejendomme ApS – Investeringsejendom
  • El-I ApS – Investeringsejendom
  • El-II ApS – Investeringsejendom

Vi er stolte af, at I har valgt os, som jeres professionelle ejendomsadministrator. Vi glæder os til samarbejdet.

Med sådan en start kan det nye år kun blive godt – vi glæder os til at se, hvad 2022 vil bringe for os.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 180 boligforeninger og 77 udlejningsejendomme. Er din forening den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Er din forening eller investeringsejendom den næste, vi skal byde velkommen til? Lad Bjørn eller Kristian give dig et uforpligtende administrationstilbud ⬇️

Tilmeld nyhedsbrev