Velkommen til nye foreninger og ejendomme i maj

Vores humør stråler om kap med maj-solen, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Vi skal nemlig byde velkommen til en ny ejendomsinvestorkreds, der sammen ejer en større portefølje af ejendomme. Derudover skal vi også byde velkommen til andelsboligforeningen A/B Bille Brahes Vej 11A + 11B og J.M. Thieles Vej 6-25, som består af 25 andelsboliger.

Vi er stolte og glade for at kunne administrere, drive og udvikle jeres foreninger og ejendomme. Vi ser frem til et samarbejde, hvor vi kan tilbyde vores professionelle løsninger og personlige service.

Har din boligforening eller investeringsejendom brug for professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, der alle bestræber sig på at yde personlig service til vores kunder. Hos ØENS værdsætter vi et nært og personligt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser som en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver på samme niveau som vores kunder. Vi tager os af alt fra daglig administration, ejendomsvedligeholdelse, byggesager, kommunikation med beboerne, generalforsamlinger og meget mere. ØENS administrerer i dag mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner