Velkommen til nye foreninger og ejendomme i marts

Det er umuligt at sige ‘Det er den 1. marts’ uden samtidig at fremhæve, at vi nu er trådt ind i foråret. På samme måde indebærer indledningen af foråret, i vores branche, også en anerkendelse af, at vi nu er indtrådt i højsæsonen for generalforsamlinger. Dette betyder, at størstedelen af vores foreninger snart vil modtage en indkaldelse til generalforsamling og kan forvente et ØENS-besøg fra deres faste ejendomsadministrator – noget vi ser utroligt meget frem til.

Nu tænker du måske; hvad er det nu lige en generalforsamling er? Generalforsamlingen er – kort fortalt – foreningens højeste myndighed, hvor I, som medlemmer, stemmer og træffer vigtige beslutninger om foreningens fremtid. Hvis du er usikker på, om du skal deltage i generalforsamlingen, vil vi gerne understrege dens vigtighed her: Derfor skal du deltage i generalforsamlingen. Det er her, du kan fremsætte forslag og få reel indflydelse på din forenings forhold – se et eksempel på et forslag til generalforsamlingen her.

Og NU er det tid til at dele (endnu) en virkelig skøn nyhed, vi skal nemlig byde velkommen til følgende nye foreninger og ejendomme i marts:

  • E/F Carlsberg Byen 20H – Bag Elefanterne 3-19 – Ejerforening med 31 ejere og erhverv.
  • A/B Overhuset – Torvegade 27-35 / Overgaden Neden Vandet 29 / Wildersgade 32 – Andelsboligforening med 30 andelsboliger og 13 erhvervslokaler.
  • E/F Brannersvej 21-27, 2920 Charlottenlund – Ejerforening med 96 ejere.

Vi er stolte og glade for at kunne administrere, drive og udvikle jeres foreninger og ejendomme. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde, som jeres pålidelige samarbejdspartner.

Professionel ejendomsadministration til jeres forening

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for ejendomsadministration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi. Derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde og du får en fast ejendomsadministrator. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner