Velkommen til nye foreninger og ejendomme i juni

Med sommeren over os og solen der stråler, kan vi mærke den varme og glæde, der følger med årstiden. Det er også på denne tid af året, at vores kolleger begynder at tage på velfortjente ferier for at nyde sommeren og oplade batterierne. Men selvom ferietiden så småt er begyndt, står vores dedikerede team stadig klar til at byde velkommen til nye foreninger hos ØENS Ejendomsadministration.

Det er derfor også med stor fornøjelse, at vi i juni måned byder velkommen til:

  • A/B Lyon II – en andelsboligforening med 53 andelsboliger og 2 erhvervslejemål beliggende på Amager.
  • G/F Hjortespringparken – en grundejerforening med 54 ejendomme i Herlev.

Vi er stolte og glade for at kunne administrere, drive og udvikle jeres foreninger og ejendomme. Vi ser frem til et samarbejde, hvor vi kan tilbyde vores professionelle løsninger og personlige service.

Har din boligforening eller investeringsejendom brug for professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, der alle bestræber sig på at yde personlig service til vores kunder. Hos ØENS værdsætter vi et nært og personligt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser som en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver på samme niveau som vores kunder. Vi tager os af alt fra daglig administration, ejendomsvedligeholdelse, byggesager, kommunikation med beboerne, generalforsamlinger og meget mere. ØENS administrerer i dag mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner