Velkommen til nye foreninger og ejendomme i juli

Nu da halvdelen af året er gået, og højsæsonen for generalforsamlinger er ovre, vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed for de møder, vi har haft med jer – bestyrelser, beboere og ejere – i vores administrerede foreninger og ejendomme. Dette gælder både jer, der har været med os i nogle få måneder, og jer, der har været med i mere end 20 år.

Det glæder os at høre, at I værdsætter vores professionelle – og stadig uformelle – tilgang til samarbejdet. Jeres anerkendelse betyder meget for os, og vi lægger stor vægt på det tillidsfulde samarbejde, vi har, hvor gode og langvarige relationer dyrkes.

Derfor er vores begejstring kun blevet større, siden vi den 1. juli kunne byde endnu flere foreninger og investeringsejendomme velkommen hos ØENS Ejendomsadministration.

Hjerteligt velkommen til:

  • A/B Amagerfælledvej 5-7 – Andelsboligforening med 18 andelsboliger og 6 lejeboliger på Amager
  • E/F Morbærhegnet – Ejerforening med 102 ejerlejligheder i Greve
  • G/F Kirstinehøj – Grundejerforening med 73 erhvervsejendomme på Amager
  • A/B Lindegården – Andelsboligforening med 88 andele i Nordvest
  • E/F Tyrolsgade 12-14/Saltholmsvej 7-9 – Ejerforening med 41 ejerlejligheder på Amager
  • E/F Jansvej 1-3 – Ejerforening med 24 ejerlejligheder på Amager

Vi er stolte og glade for at kunne administrere, drive og udvikle jeres foreninger og ejendomme. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde, som jeres pålidelige samarbejdspartner.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for ejendomsadministration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde og du får en fast ejendomsadministrator som kontaktperson. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner