Velkommen til nye foreninger og ejendomme i januar

Vi er hoppet ind i det nye år med masser af god energi og et fast mål om at gøre 2024 til et skønt år for både vores eksisterende og nye kunder. En stor tak skal lyde til alle vores kunder og samarbejdspartnere, der deltog i vores decemberarrangementer – det var en fornøjelse at runde året af sammen med jer!

I 2024 fastholder vi vores engagement i at opbygge og vedligeholde tætte relationer, og derfor er vi da også utroligt glade for pr. 01. januar 2024 at kunne byde velkommen til to andelsboligforeninger, fire ejerforeninger, en parcelforening, et sprinklerlaug, en grundejerforening samt en betydelig gruppe af investeringsejendomme hos ØENS Ejendomsadministration.

Hjerteligt velkommen til:

  • E/F Gerbrandsvej 8-10, Amager, med 24 enheder
  • A/B Vermlandsgård, Amager, med 20 enheder
  • A/B Smedegården, Dragør, med 13 enheder
  • P/F Våren af 1949, Amager, med 69 enheder
  • E/F + G/F Delta Park, Vallensbæk Strand, med 48 enheder
  • E/F Borggården/Strynøgade 4-6, Østerbro, med 32 enheder
  • Sprinklerlauget Grønttorvet med 15 enheder
  • E/F Holmbladsgade 7/Nordlandsgade 6-8, Amager, med 30 enheder

Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for ejendomsadministration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde og du får en fast ejendomsadministrator som kontaktperson. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner