nye foreninger august 2022

Velkommen til nye foreninger og ejendomme i august

Endnu en sommermåned starter fornøjeligt! Vi skal nemlig byde velkommen til nye fire foreninger, ét p-laug og en ny ejendomsinvestor. Velkommen ombord til:

  • A/B Eskildsgade 13, 13A og 15 – En andelsboligforening på Vesterbro med 22 andelsboliger, en lejebolig og et erhvervslejemål.
  • E/F Lysefjordsgade 1-3, Gullandsgade 10-12 – En ejerforening på Amager med 39 ejerlejligheder.
  • A/B Jagtvej 87-89 – En andelsboligforening på Nørrebro med 14 andelsboliger, 2 lejeboliger, 2 erhvervsandele og et erhvervslejemål.
  • E/F Grundtvigsvej 7 – En ejerforening på Frederiksberg med 10 ejerlejligheder.
  • P-lauget Rued Langgaards Vej 17-25 – Et parkeringslaug på Amager med 36 p-pladser.
  • Investeringskunden, Øernes Ejendomsselskab A/S. ‘Øernes’ refererer ikke til Amager ligesom ‘ØENS’ gør, men derimod til Midt- og Sydsjælland, hvor de har store dele af deres ejendomsportefølje.

Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt investeringsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 210 boligforeninger og 90 udlejningsejendomme. Er din forening eller ejendom den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner