forening-december

Velkommen til nye foreninger i december

Endelig er det den 1. december! Med den første sne, der daler ned, og kalenderlyset tændt, går vi ind i en måned fyldt med julehygge og varme stunder. Vi er superjulefornøjede i dag – og det føles lidt som et ekstra drys kanelsukker på risengrøden, at vi nu kan byde velkommen til en ny andelsboligforening hos ØENS Ejendomsadministration. Hjerteligt velkommen til:

  • A/B Sdr. Boulevard 37- Sommerstedgade 1-3 – 32 andelsboliger, 1 erhvervslejer og 1 lejebolig.

Det er med stor glæde, at vi påtager os ansvaret for at administrere, drive og udvikle jeres forening. Vi er stolte over at være blevet valgt som jeres pålidelige samarbejdspartner og ser frem til et langvarigt og givende samarbejde.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for ejendomsadministration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde og du får en fast ejendomsadministrator. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 250 boligforeninger og 250 udlejnings-/investeringsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner