Status på sejrslisten

Når onsdagsmorgenmøderne starter hos ØENS Rådgivningshus, er der én tradition, der altid står fast: Gennemgang af sejrslisten!

Og nu, da vi er kommet over halvvejs gennem året, er det på høje tid at kaste et glimt tilbage på det allerede utrolige år, der har fyldt os med både stolthed og taknemmelighed. Her er et udpluk af nogle af de 2023-sejre, vi har fejret, indtil videre.

Advarsel: Janteloven er gået på sommerferie 😉

  • Arbejdsglæde som drivkraft: Vi er ekstemt stolte over vores opadgående rejse på ‘Danmarks Bedste Arbejdspladser’-ranglisten. ØENS Rådgivningshus er nu placeret som nummer 12 i kategorien for virksomheder med 50-499 medarbejdere, hvilket er en stigning fra 14. pladsen sidste år. Vores konstante stræben efter forbedring og vores dedikation til vores arbejde har betalt sig, og vi fortsætter med at bevæge os i den rigtige retning.
  • Interne synergier i ØENS forretningsfællesskab skaber merværdi for vores kunder: Vi har budt mange nye kunder velkommen, herunder foreninger, investeringsejendomme, investorer, virksomhedskunder og privatkunder, og værdsætter den tillid, de viser os. Det er tilmed glædeligt at se, hvordan vores medarbejdere fortsætter med at styrke vores evne til at udnytte synergierne mellem ØENS Rådgivninghus’ forretninger, herunder ØENS Advokatfirma, ØENS Virksomhedsadministration og ØENS Ejendomsadministration, til fordel for vores kunder. Vi kombinerer vores kompetencer, ekspertise og ressourcer på tværs af vores forretningsområder for at levere en bred vifte af integrerede løsninger, der optimerer – og skaber merværdi – for vores kunders forretninger og privatliv. Vores mål er at tilbyde en holistisk og omfattende serviceoplevelse, der dækker vores kunders forskellige behov – under ét tag.
  • Talentstrøm: Vi har haft den store fornøjelse at byde 20 nye fantastiske kolleger velkommen til ØENS Rådgivningshus. Vores team er blevet beriget med en mangfoldig blanding af erfarne medarbejdere, studerende, trainees, en medarbejder i løntilskud og dygtige medarbejdere fra opkøbte virksomheder. Vil du også være en del af teamet? Se vores ledige stillinger her.
  • Investering i medarbejdernes læring og udvikling: Vi værdsætter og støtter vores medarbejderes læring og udvikling. Mange har deltaget i kurser og workshops, har afsluttet uddannelser med succes, og nogle er startet på efteruddannelser. Gennem vores eget ØENS Akademi har vi skabt en intern læringsplatform, der tilbyder skræddersyede træningsprogrammer og kurser for at opdatere vores medarbejdere med den nyeste viden, ‘best practice’ og lovgivning.
  • Velgørenhed og sponsorater: Vi har gennemført flere velgørenhedsprojekter for at støtte og hjælpe dem, der har brug for det mest. Fra sponsorater til lokale velgørenheds-, kultur-, og sportsorganisationer til frivilligt arbejde i vores nærmiljø, stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning på mennesker og lokalsamfund.
  • Øget branchekendskab og erfaringsdeling med studerende: Vores medarbejdere er engagerede i at dele viden og skabe øget kendskab til vores brancher. Gennem initiativer som ‘Virksomhedsbesøg’, ‘Livet som Advokatfuldmægtig’ og ‘Livet som Ejendomsadministrator’, har vi åbnet vores døre for studerende og givet dem indblik i vores arbejdsprocesser. Her har vores medarbejdere delt personlige erfaringer og præsenteret indsigt i branchen. Vi har også været aktive på uddannelsesinstitutioner, hvor vores medarbejdere har deltaget i karrieredage, undervist og holdt foredrag for at inspirere og rådgive studerende om deres karrierevalg. Vores mål er at skabe en stærkere og mere oplyst branche gennem videndeling og engageret samarbejde.
  • Personlig udvikling: Igen i år har vi budt velkommen til – og kan se frem til at byde velkommen til endnu flere – ØENSlinger! Her byder vi både velkommen til de ØENSlinger, der gør vores medarbejdere til førstegangsforældre, flergangsforældre og sågar bedsteforældre. Vi ser forældreskabet som en unik rejse, der fremmer personlig udvikling. Det bringer en ny dimension af kærlighed, ansvar og tålmodighed ind i vores medarbejderes liv – hvor der samtidig opnås vigtige færdigheder som balancering mellem arbejde og familieliv.
  • Bæredygtighedsindsats: Vi arbejder målrettet på at blive en mere bæredygtig virksomhed. Ved at implementere grønne initiativer, reducere vores miljøaftryk og øge bevidstheden om bæredygtighed blandt vores medarbejdere og samarbejdspartnere, stræber vi dagligt efter en mere bæredygtig fremtid.