nye foreninger september 2022

Velkommen til nye foreninger i september

Det er altid en stor fornøjelse at byde nye foreninger velkommen. Og denne gang er ingen undtagelse. Den 1. september kunne vi byde velkommen til:

  • E/F Magnolia Hus på Grønttorvet. En ejerforening med 6 enheder, der er ret unik, idet én ejerlejlighed er flere ungdomsboliger, én er flere almene ungdomsboliger og én er flere kontorer.
  • A/B Matr. 4242 og 4245 Sundbyøster på Engvej 180-186 og 164-170. En andelsboligforening på Amager med 54 andelsboliger.
  • E/F Hallandsgade 6C. En ejerforening på Amager med 11 ejerlejligheder, hvor vi allerede administrere 6A+B.

Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 200 boligforeninger og 100 udlejningsejendomme.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner