Persondatapolitik

Persondatapolitik

ØENS Rådgivningshus behandler persondata, og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler dine persondata.

Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter, serviceydelser m.v.

Denne persondatapolitik gælder for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med din brug af www.oadv.dk, når du i øvrigt kontakter os, og når vi modtager oplysninger om dig fra tredjemand.

Som kunde/klient hos ØENS accepterer du hermed vores persondatapolitik. Denne persondatapolitik understøttes af en intern politik for vores medarbejdere, som skal sikre bevidsthed og overholdelse af gældende retningslinjer, som følge af EU’s Databeskyttelsesforordning og den nye danske databeskyttelseslov.

Du er altid velkommen til at kontakte Lisa Lykke-Kielberg, hvis du har spørgsmål om vores behandling af personoplysninger. Hvis din henvendelse indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger, anbefaler vi dig at sende henveldelsen i en krypteret mail, da du derved undgår risiko for krænkelse.

Dataansvarlighed

Dataansvarlighed
ØENS behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data:

ØENS Advokatfirma (CVR 18 51 27 85), herefter benævnt ”Advokatfirmaet”.
ØENS Ejendomsadministration A/S (CVR 30 51 61 33), herefter benævnt ”Ejendomsadministrationen”.
ØENS Virksomhedsadministration ApS (CVR 39 18 77 44), herefter benævnt ”Virksomhedsadministrationen”.

Herefter benævnt ”ØENS” som samlet betegnelse.

I det tilfælde, at der refereres til de enkelte firmaer under ØENS Rådgivningshus, gælder disse politikker alene for dem.

Personoplysninger
Dataansvarlig og databehandler
Formål, retsgrundlag og kategorier af personoplysninger
Generelle behandlingsprincipper
Videregivelse og overladelse af personoplysninger
Sikkerhed
Dine rettigheder
Cookies
Tilmeld nyhedsbrev