nye foreninger oktober 2022

Velkommen til nye foreninger og ejendomme i oktober

Det er for alvor blevet efterår – og det kan både ses og mærkes! Vejret er omskifteligt, træerne er iklædt flotte efterårsfarver og vi har fået lidt længere og lunere lag på Kalenderen siger oktober og – som sædvanligt – starter måneden utroligt fornøjeligt!

Vi skal nemlig byde velkommen til to nye foreninger og to nye udlejningsejendomme i oktober i ØENS Ejendomsadministration.

Hjerteligt velkommen til foreningerne:

  • A/B Sindshvile – Sindshvilevej 20-22 med 28 andelsboliger
  • E/F Alleen 84-86/Kastruplundgade 27 med 18 ejerlejligheder

Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 200 boligforeninger og 100 udlejningsejendomme.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner