Erhvervsejendomme øens ejendomsadministration investeringsejendomme

Erhvervsejendomme

Hos ØENS har vi stor erfaring med administration af kontorejendomme, butikslokaler, butikscentre, lagerejendomme mv. i hele landet.

Vores administrative håndtering af disse enheder omfatter bl.a. lejerkorrespondance, lejeopkrævning, fakturabehandling, bogholderi, udarbejdelse af erhvervslejekontrakter, årlig udarbejdelse af fællesregnskaber, håndtering af momsregnskab, årlig lejeregulering m.v.

Vi hjælper til dagligt vores kunder med optimering af ejendommenes drift, og vi yder rådgivning og sparring i forbindelse med modernisering af lejemål og optimering af ejendommens afkast.

Vores administratorer er altid opdaterede på de lejeretlige regler og håndterer de årlige OMK-varslinger, dialog med beboerrepræsentation og varetagelse af processen omkring den lovbestemte vedligeholdelsesplan.

Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores kunder og vores kunders ejendomme en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 150 investeringsejendomme på tværs af hele landet.

Snak med en specialist indenfor området

Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner
Søren Saaby Hansen, Advokat, ØENS Advokatfirma
Advokatfirma
Søren Saaby Hansen
Advokat (H), partner