Podcast med Advokurser: Hvordan skaber man advokatbranchens bedste arbejdsplads?

”Der er plads til at fejle – fejl er noget, vi lærer af”🎧✨

ADVOkurser.dk er vant til at arbejde med advokater. Og de véd at mange – uden for branchen – har en holdning til, hvordan advokater agerer, hvordan de ser ud, går klædt. Og sågar hvad de interesserer sig for.

Advokurser mener – ligesom os – at dét at man kan være sig selv, når man går på arbejde, bør være en selvfølge. Men det er desværre ikke alle forundt.

Heldigvis har vi hos ØENS, ret godt styr på dét. Derfor har Stine fra Advokurser, i lyset af vores kåring som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser, taget en snak med personaleansvarlig Ida Gudmundsson og advokat og stiftende partner Kenneth Gudmundsson. De snakker bl.a. om, hvad man som arbejdsplads kan gøre for at skabe glæde og medarbejdertilfredshed. Det er ingen hemmenlighed at vi hos ØENS stræber efter at blive den bedste arbejdsplads for vores mange medarbejdere.

Har du lyst til at høre, hvad Ida og Kenneth mener, der skal til for at skabe glæde og medarbejdertilfredshed? Lyt til podcasten her – eller fra dén podcast-/musikapp du foretrækker🎧⬇️