Velkommen til nye foreninger

ØENS Ejendomsadministration kan glæde sig over at have fået 6 nye foreninger i administrationen per 1. maj. Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger. Velkommen ombord til:

  • E/F Matr. nr. 25 B Frederiksberg – en ejerforening på Frederiksberg Alle 43 & Platanvej 2 på Frederiksberg med 19 ejerlejligheder.
  • A/B Emdrup Mose – en andelsboligforening på Frederiksborgvej 230-232 i København NV med 11 andelsboliger og en lejebolig.
  • E/F Havhuset – en ejerforening på Strandlodsvej 25 A-F på Amager med 54 ejerlejligheder.
  • Boligforeningen Prøvestenen – deklarations andelsboligforening på Kongedybs Allé 1, Øresundsvej 62-66, Prøvestens Allé 2-2A, Prævestens Allé 1, Øresundsvej 68-74 og Backersvej 2 på Amager med 95 andelsboliger og et erhvervslejemål.
  • E/F Engsund – en ejerforening på Englandsvej 14-16 & Sundholmsvej 107-113 på Amager med 57 ejerlejligheder.
  • A/B Møllegade 13-13A – en andelsboligforening på Møllegade 13 og 13A på Nørrebro med 19 andelsboliger og et erhvervslejemål

Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt investeringsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 200 boligforeninger og 90 udlejningsejendomme. Er din forening eller ejendom den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner