Velkommen til nye foreninger og ejendomme

En ny måned er begyndt og den startede præcist ligeså fornøjeligt, som de sidste mange af slagsen. Vi skal nemlig byde velkommen til nye ejendomme og foreninger! ØENS Investeringsafdeling har fået endnu en investeringsejendom i porteføljen og ØENS Ejendomsadministration er blevet 4 foreninger rigere. Velkommen ombord til følgende ejendomme og foreninger i juni:

  • E/F Englandsvej 12 A-B-C – En ejerforening på Englandsvej 12 A-B-C, 2300 København S med 31 boliger og 4 erhvervsmål.
  • A/B Thyrasgade 2 – En andelsboligforening på Thyrasgade 2-2A og Gormsgade 9, 2200 København N med 9 andelsboliger og et erhvervslejemål.
  • A/B Tværvej 14-16 – En andelsboligforening på Tværvej 14-16, 2791 Dragør med 8 andelsboliger.
  • A/B Sokrates – En andelsboligforening på Nørrebrogade 92A-B og Sjællandsgade 2A-B, 2200 København N med 21 andelsboliger og 5 erhvervslejemål.

Vi er glade og stolte over, at vi må administrere, drive og udvikle netop jeres foreninger. Vi glæder os til samarbejdet.

Mangler din boligforening eller investeringsejendom professionel administration? Hos ØENS leverer vi totalløsninger inden for administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt investeringsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af dig som kunde. Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi rådgiver i øjenhøjde. Vi tager os af alt fra den daglige administration, vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 210 boligforeninger og 90 udlejningsejendomme. Er din forening eller ejendom den næste? Kontakt os på info@oadv.dk eller på telefon (+45) 3246 4646 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende administrationstilbud

Bjørn Weber, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, foreningsadministrator
Boligforening
Bjørn Weber
Direktør, partner
Kristian Olsen, Ejendomsadministrator, ØENS Ejendomsadministration, investeringsejendom
Udlejnings- og investeringsejendomme
Kristian Olsen
Administrerende direktør, partner