Få et administrationstilbud til din investeringsejendom

Få et uforpligtende administrationstilbud

Hos ØENS Ejendomsadministration leverer vi totalløsninger inden for administration samt udvikling og optimering af investeringsejendomme. Vi tilbyder blandt andet:

 • Faste daglige kontaktpersoner
 • Fagligt kompetente medarbejdere, der er opdaterede på de lejeretlige regler
 • Let tilgængelige på mail og telefon
 • Digital kundeplatform
 • Nem adgang til juridisk bistand
 • Mulighed for skræddersyede administrationsløsninger

Hos ØENS er et personligt og tæt forhold til vores kunder og vores kunders ejendomme en kerneværdi, og derfor kan du trygt overlade ansvaret til os. ØENS varetager i dag administrationen af mere end 80 udlejningsejendomme, samt over 200 ejer- og andelsboligforeninger.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld nedenstående formular, så skræddersyr vi et uforpligtende administrationstilbud til jer.

  Vi tager samfundsansvar

  I ØENS Rådgivninghus tager vi aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet, yder pro bono-arbejde og tilbyder uddannelsesforløb og praktikker.

  Vi rådgiver i øjenhøjde

  I ØENS har vi et princip, som vi værner ekstra meget om; vi rådgiver altid i øjenhøjde med vores kunder og klienter. Vi arbejder med gennemsigtighed og i en uformel tone - så alle kan følge med.

  Vi er lokalt forankret

  I ØENS stræber vi efter at være de lokales foretrukne. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Lergravsvej 59 til en kop kaffe og en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Tilmeld nyhedsbrev