ØENS Rådgivningshus er blandt Danmarks bedste arbejdspladser!!

I juni 2021 gennemførte vi ‘Great Place To Works’-medarbejderundersøgelse med – for os – overvældende resultater. Rapporten viste at ØENS-kulturen er unik og vores skønne medarbejdere vurderede at ØENS er et fantastisk sted at arbejde.

Resultatet fra undersøgelsen betød at vi kvalificerede os til at blive rangeret som én af ‘Danmarks Bedste Arbejdspladser’ i kategorien ‘arbejdspladser med 50-499 medarbejdere’, og Great Place To Work har i dag løftet sløret for vores endelige placering på listen over Danmarks bedste arbejdspladser.

ØENS Rådgivningshus er Danmarks 14. bedste arbejdsplads!

Vi kan slet ikke få armene ned! Vi er ved at revne af stolthed – og et sådant skulderklap forpligter! Vi kommer ikke til at hvile på laurbærrene blot fordi vi nu kan kalde os én af Danmarks bedste arbejdspladser – tværtimod. ØENS medarbejdere fortjener alt det bedste – og vi vil blive ved med at gøre vores for at sikre medarbejdernes fulde tilfredshed.

Skal det fejres at vi kan kalde os Danmarks 14. bedste arbejdsplads?

Ja gu skal det fejres! 😉 Vi fejrer det med bobler nu og en vanvittig lækker morgenmad i morgen.

Herunder kan I læse nogle af vores yndlingscitater fra medarbejderundersøgelsen:

  • ”Der er plads til at fejle – fejl er noget, vi lærer af”
  • ”Hver gang nogen oplever noget positivt, så bliver det anerkendt. Selv små sejre bliver fejret”
  • ”Du kender dine kolleger. Du spiser frokost med din chef, og du fester med din chef”
  • ”Jeg har bare lov til at være mig”
  • ”Man kan have et liv. Det skal ikke kun være arbejde”
  • ”Der bliver lagt mærke til én”
  • ”Som kandidat troede jeg at ØENS prøvede at oversælge stemningen i huset. Men det gjorde I slet ikke. ØENS virkede som et behageligt sted at være – med meget omsorg. Jeg følte lidt, at jeg blev interviewet til at være en del af familien”
  • ”Jeg har fået en buddy, og vi kalder hinanden kælenavne. Se dét er rigtig familiefølelse og god pingpong”
  • ”Vi er ikke bange for at nogen tager ØENS ånd fra os, for den er unik og bare noget der er, uden at blive italesat. Samhørighed. Vi løfter i flok. Vi har hinandens ryg. Ubetinget kærlighed – man er elsket lige meget, hvordan man gør. Du bliver accepteret for den du er. Det er noget særligt at få lov at være med. Det er vigtigt for ledelsen, at man passer ind. At man har lyst til at være en del af en familie. Det handler også om at give noget selv. Jeg har det ikke godt med bare at være en brik i et spil. Der var mulighed for at udvikle mig selv både fagligt, men også personligt. Jeg føler at man bliver lidt udvalgt. Om jeg er sammen med min familie derhjemme eller her, er lige godt. Vi er agile og jeg føler at vi bliver spurgt. Vi accepterer at noget skal til, for at vi alle sammen kan være her.”