Morten Krat

Regnskabschef og direktør i virksomhedsadministrationen

Morten Krat

Direktør i virksomhedsadministrationen og partner i ejendomsadministrationen

ANSVARSOMRÅDER

Morten Krat er ØENS regnskabschef og dermed ansvarlig for virksomhedens regnskabsafdeling. Morten er iværksætter og ansvarlig for ØENS Virksomhedsadministration, der tilbyder virksomhedsejere hjælp til alle de kedelige - men nødvendige - administrative og bureaukratiske opgaver, man som virksomhedsejer bliver bebyrdet med. Morten er desuden partner i ØENS Ejendomsadministration.

Morten har, inden ØENS købte hans aktiviteter i oktober 2017, i 12 år drevet og udviklet sine egne virksomheder; Krat account og Krat estate. Her fungerede han som ekstern regnskabskonsulent, primært på mindre virksomheder, og tog sig blandt andet af bogholderi, løn, moms, årsregnskaber, men også af administration af udlejnings- og erhvervsejendomme.

Morten er uddannet cand.merc.aud fra Copenhagen Business School fra 2012 og har senere også uddannet sig som ejendomsadministrator (EA). På nuværende tidspunkt læser Morten en diplom i ledelse på CPH Business.


PRIVAT 

Privat bor Morten på Amagerbro. Når Morten ikke er på arbejde, bruger han gerne sin fritid på hyggeligt samvær med kæreste, familie og venner. Han holder af at rejse og af at besøge sit sommerhus i Rørvig.

Morten K-min

3246 4646

Tilmeld nyhedsbrev