Jacob Bonderup

Ejendomsadministrator

MEDARBEJDER

Jacob Bonderup

Ejendomsadministrator (EA), partner

Jacob Bonderup - Ejendomsadministrator - ØENS Rådgivningshus

Jacob arbejder som ejendomsadministrator i ØENS. Han er superbruger af UNIK Bolig4 og har ansvaret for sin egen portefølje af ejendomme og tager sig af den daglige administration af disse. Han sørger for den daglige kontakt med foreningerne og løser desuden arbejdsopgaver som udarbejdelse af ejer- og debitorskifter, mæglerbesvarelser, forbrugsregnskaber, adkomsterklæringer og diverse administrative ad hoc-opgaver.

Jacob er teamleder for et af ejendomsadministrationens fem teams. Som teamleder har han blandt andet ansvaret for oplæring af nye medarbejdere, feriekoordinering og ansvaret for, at teamet arbejder mod ØENS fælles servicemål. Jacob er teamets go-to-person, og han fungerer som talerør til tilknyttede regnskabsmedarbejdere og nærmeste leder.

Jacob har en finansbachelor fra CPH-Business, og har været ansat i ØENS siden februar 2017. Jacob flyttede fra Jylland til København i 2014. Han blev far i oktober, og bor med sin lille familie på Amager. Jacob bruger gerne sin fritid på at løbetræne, og har de seneste to år løbet CPH maraton og CPH halvmaraton. Målet er at løbe et maraton i udlandet.

KONTAKTOPLYSNINGER

Direkte (+45) 3246 4643

Mobil (+45) 8188 8391

Lergravsvej 59, st.

2300 København S

Tilmeld nyhedsbrev